Három fő érv az indukciós zárás mellett

Miért kell a tejipari termékeket indukciós zárral ellátni?

Körülbelül 30 évvel ezelőtt, az Egyesült Királyságban komoly problémával nézett szembe a tejipar: a tej szivárgott a műanyag palackokból, és ez megnövelte a vevői panaszok számát.

Azonkívül, hogy sérült a márka hírneve, a visszáruk mennyisége a termelők profitjára is kezdett kihatni, mivel egy szivárgó palack esetében a boltok az egész tételt visszaküldték a gyártónak – a számlával együtt.

Ekkor került az Enercon megoldása a képbe: egy egyszerű zárófóliával megakadályozhatóvá vált a szivárgás.

Az indukciós megoldás hamarosan elterjedt az egész iparban, és mára már az Enercon Industries több, mint 4,2 milliárd tejespalackot zár évente – és ez a szám egyre csak növekszik, mivel a tejipari gyártók körében továbbra is terjed az indukciós zárás.

Azóta az indukciós zárási technológia a tejipari termékek szélesebb skálájában is hódított, és többek között alkalmas a friss, az UHT és ízesített tej, a tejszín, a joghurt és az ivós joghurt zárására.

A szivárgás megelőzésén túl az indukciós zárási technológia annak is köszönheti népszerűségét a tejiparban, hogy megvédi a termékeket a baktériumoktól, ezzel megnöveli azok eltarthatóságát.

A fólia által biztosított plusz védelem ezenkívül megkönnyíti a szállítást, mivel a termékek ellenállnak a hőmérsékleti ingadozásoknak és óvatlan kezelésnek, aminek következtében nagyobb távolságokon és hosszabb ideig szállíthatók.

Lépjen velünk kapcsolatba, ha meg szeretné tudni, hogy az Enercon hogyan képes megvédeni az Ön termékét és megkönnyíteni gyártási folyamatait!

Kapcsolat

Esettanulmányokhoz

ARLA

HOSSZÚ POLCON TARTHATÓSÁGI IDŐ

A világ legnagyobb tejgyártó üzeme, amely a tejtermék nagyura, az Arla kezében van, az Enercon Industries indukciós záró gépeit választotta, hogy ezzel megelőzze a tejtermékek szivárgását és biztosítsa a termék frissességet. Az Arla Food hatalmas tejüzeme, az Egyesült Királyságban, a mai napig a világ egyik technikailag legelőrehaladottabb tejfeldolgozó létesítménye.

John Pollock

SZIVÁRGÁS MEGELŐZÉSE

A John Pollock & Sons, egy skót tejtermékgyártó Nampak Industries nevű üvegbeszállítója javaslatára tért át az indukciós zárás technológiájára. Miután elhagyta az előző, letéphető biztonsági zárat alkalmazó megoldását, a vállalat a nagyobb biztonság, a hosszabb eltarthatóság és a szivárgásmentesség előnyeit élvezi.

A

Több milliárd üveg lezárása világszerte

dairy industry footer