Három fő érv az indukciós zárás mellett

Miért kell az élelmiszeripari termékeket indukciós zárral ellátni?

Az eltarthatósági idő meghosszabbításának, a szivárgás megelőzésének és az egyértelműen látható hozzáférésnek köszönhetően az indukciós zárási technológia az élelmiszeriparban is népszerű.

Az indukciós zárás széles körben ismert megoldás az élelmiszeriparban, amely gyors, egyszerű, környezetbarát és költséghatékony mind a gyártóknak, mind pedig a csomagolóknak.

Ezért a legnagyobb márkák és az ipari szakemberek közül sokan döntenek az indukciós zárás mellett. A zárófólia megőrzi az ízt és a frissességet, és megakadályozza a baktériumok és szennyeződések bejutását.

Ennek köszönhetően a termék ugyanolyan friss, amikor a végfelhasználóhoz megérkezik, mint amikor lezárták. Az indukciós technológia erős és megbízható zárást biztosít mindenféle élelmiszeripari termék esetében, a különböző szószoktól és szirupoktól kezdve az uborkán keresztül a por alapú termékekig.

Ha tudni szeretné, hogy az Ön terméke zárható-e indukciós technológiával, lépjen velünk kapcsolatba és beszéljen műszaki szakértőinkkel!

Kapcsolat

Esettanulmányokhoz

Orchard Valley Foods

HOSSZÚ POLCON TARTHATÓSÁGI IDŐ

Az Orchard Valley Foods, egy ehető tortadíszeket gyártó vállalat olyan megoldást keresett, amely megnöveli a termékeinek eltarthatóságát és biztosítja azok frissességét. Ennek érdekében a cég kapcsolatba lépett az Enercon Industries vállalattal, majd bevezette az indukciós zárófólia-hegesztő használatát a gyártási folyamatába.

McCormicks

EGYÉRTELMŰEN LÁTHATÓ MEGBONTÁS

A McCormick nevű nagy élelmiszergyártó vállalat hermetikus zárási megoldást keresett, hogy javítsa különböző, üvegpalackokban forgalmazott termékeinek minőségét és eltarthatóságát. A cég együtt dolgozott az Enercon Industries szakembereivel, majd bevezette az indukciós zárófólia-hegesztő használatát.

Clarks

TAMPER EVIDENCE

A Clarks, egy vezető szirup-, méz- és fagylaltöntet-gyártó termékei frissességét szerette volna fenntartani, illetve meghosszabbítani eltarthatóságukat. Annak érdekében, hogy fenn tudja tartani gyors gyártási sebességét, a Clarks az indukciós zárás mellett döntött.

Otofe

EGYÉRTELMŰEN LÁTHATÓ MEGBONTÁS

Az Otófé egy olyan hatékony zárási technológiát keresett, amellyel meg tudja őrizni mártásának frissességét és ízét. Ennek érdekében a cég kapcsolatba lépett az Enercon Industries vállalattal, majd bevezette az indukciós zárófólia használatát a termékein.

shaws

MEGNÖVEKEDETT GYÁRTÁSI SEBESSÉG

A Shaws, egy chutney-, savanyúság- és szószgyártó vállalat már több mint 20 éve élvezi az indukciós zárófólia-hegesztés előnyeit. A cég nemrégiben felfejlesztette technológiáját, és beszerezte az Enercon egyik legerősebb gépét.

A megoldásaink pecset minősége a kozpontja megoldasainkat

Több milliárd üveg lezárása világszerte

Élelmiszeripar industry