Enercon Industries Ltd | +44(0)1296 330 542 | info@www.enerconind.co.uk

GYIK2021-06-26T15:19:09+01:00
Az én termékemet le lehet zárni indukciós módszer használatával?2021-07-14T12:05:43+01:00

Üveg vagy műanyag palackok használata esetén a termékek 99%-a zárható indukciós módszerekkel. Az Enercon jelenleg a következő ipari ágazatokba tartozó cégekkel dolgozik együtt:

 • Autóipar

 • Italgyártás

 • Vegyipar

 • Kozmetikai ipar

 • Tejipar

 • Élelmiszeripar

 • Háztartási szerek

 • Gyógyszeripar

Az indukciós zár alkalmazható:

 • Az olyan folyékony termékek esetében, mint az italok és autóipari olajok
 • Meleg, környezeti hőmérsékletű és hűtött termékekhez

 • Az olyan szárított termékek esetében, mint a kávé, fűszerek és porok

Az elmúlt több, mint 40 év során, az Enercon a bortól elkezdve a vízen, fehérjeporon és mogyoróvajon át a motor- és az olívaolajig mindenhez talált zárási megoldást. Ha nem biztos benne, hogy termékét lehet indukciós módszerrel zárni, lépjen velünk kapcsolatba az alábbi érdeklődési űrlap használatával.

Termékméret – Mekkora palackot (nyílást) lehet zárni?2021-07-14T12:09:51+01:00

A zárható palacknyílás maximális mérete 150 mm.

A termék alakja – a kupaknak kereknek kell lennie?2021-07-14T12:24:13+01:00

Nem – az indukciós zárás terén végbement fejlesztéseknek köszönhetően már nem szükséges, hogy a palack nyaka és kupakja kerek legyen.

Mindenféle formát le lehet zárni, az oválistól kezdve a gyógyszeriparban közkedvelt vékony postai csomagokig.

Ha azonban az Ön palackja különleges alakú, javasoljuk, hogy éljen az ingyenes zárási teszt lehetőségével, hogy ezzel biztosítani tudjuk a tökéletes zárást.

Kupak nélküli zárás – Kupak nélküli palackot is lehet fóliával zárni?2021-07-15T11:18:28+01:00

Igen, kupak nélküli palackot is lehet fóliával zárni. További információkért lépjen velünk kapcsolatba a kapcsolatfelvételi űrlap használatával.

Kapcsolat
A magasabb kilowattban (kW) kifejezett teljesítmény magasabb zárási teljesítménynek felel meg?2021-10-27T10:31:14+01:00

Nem, a magasabb kW érték nem feltétlenül jelenti, hogy nagyobb az indukciós záróberendezés teljesítménye.
Bár igaz, hogy a magasabb kW érték azt jelenti, hogy erősebb a rendszer, ez nem feltétlenül jár együtt magasabb zárási aránnyal.

A teljesítmény szempontjából a legfontosabb tényező, hogy hogyan történik az energiaátvitel a rendszer egyik részéről a másikra.

Ez az, amiben kiemelkedőek záróberendezéseink.

Szakértői csapatunk az indukciós tekercsek különleges palettáját hozta létre, amely hatékony és hatásos erőátvitelt biztosít az áramforrástól kezdve egészen a zárófóliáig.
Ez azt jelenti, hogy gépeink a palack irányába összpontosítják az indukciós energiát, és nem minden irányba a tekercs körül.

Ennek köszönhetően a berendezés kW-ban kifejezett fogyasztása gyakran lefelezhető, ami amellett, hogy csökkenti az energiaköltségeket, környezetbarát megoldást is nyújt ügyfeleink számára.

Üveg – Üvegpalackok is zárhatóak?2021-07-15T11:23:36+01:00

Igen, üvegpalackokat is lehet zárni.

A gyártás során azonban a legtöbb üvegpalackot lekezelik valamilyen szerrel, így fontos a megfelelő fóliát rendelni, mivel a fólián lévő polimernek meg kell felelnie az üvegen használt szernek.

Az Enercon ingyenes zárási tesztet biztosít ügyfeleink részére, hogy vásárlás előtt ki lehessen próbálni, hogy megfelelő-e a termék. Lépjen velünk kapcsolatba, és tudjon meg többet!

Az indukciós tekercsek mind azonosak?2021-07-15T10:54:53+01:00

Nem, a jó záróhegesztés létrehozásához az indukciós energiát a palack nyakának tetejére kell továbbítani. A kupak magassága, alakja és mérete határozza meg, milyen tekercsre van szüksége.

Az Enercon rendelkezik a legnagyobb tekercsválasztékkal a piacon, és személyre szabott tekercsek kialakítását is biztosítja abban a valószínűtlen esetben, ha egyik tekercsünkkel sem ér el jó záróhegesztést.

Miben különböznek az Enercon gépek az olcsó import gépektől?2021-10-27T10:56:11+01:00

Az Enercon indukciós palackzárója által előállított elektromágneses indukciós energia árnyékolással rendelkezik annak megakadályozása érdekében, hogy az indukciós energia az éppen hegesztett palack nyakán kívül máshová is eljusson. Az Enercon záróhegesztők CE- és EMC-megfelelőséggel rendelkeznek, ami általában nem mondható el az olcsó import berendezésekről.

A manuális indukciós tömítésű fóliahegesztők ugyanolyan minőségűek, mint gépsorba épített termékeink: kevés karbantartást igényelnek, és hosszú évekig végzik a záróhegesztést palackról palackra. Sok olyan ügyfelünk van, akik azután vásároltak Enercon gépet, hogy kétszer-háromszor is próbálkoztak már „olcsó” import berendezésekkel.

Leghosszabb ideje üzemelő gépünk már több mint 28 éve működik folyamatosan és végzi a záróhegesztést.

Olvasson tovább
PET – PET-palackok is zárhatóak?2021-07-15T11:24:48+01:00

Igen, PET-palackot zárni sokkal könnyebb, de ebben az esetben is meg kell róla győződni, hogy a megfelelő fajtájú fólia kerül használatra.
Ebben segítségére lehet a fólia beszállítója, de ha további kérdése van, szakértőink a rendelkezésére állnak. Töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot.

Kapcsolat
Fóliák – Milyen fóliák kaphatók, és honnan vásároljam azokat?2021-07-15T11:26:11+01:00

Sok fajtájú fólia létezik, az egyszerű alumíniumkorongtól elkezdve a cég saját logójával ellátott, digitálisan nyomtatott fóliákig.

A fóliákat egy nyitást segítő füllel is el lehet látni. A nyitáshoz szükséges erő is beállítható az Ön igényeinek megfelelően.

A PET-ből vagy üvegből készült palackok esetén mindenképp győződjön meg róla, hogy a kupak szállítója tudja, milyen anyagból készülnek a kupakok, illetve hogy mivel végzik a felületkezelést, ugyanis ennek megfelelően kell kiválasztani a fóliához használt polimert.

Jelenlegi kupakgyártója tanácsot adhat Önnek a kupakok megfelelő fólia betéttel együtt történő szállításával kapcsolatban. Ha jelenleg nem használ kupakot (vagy palackot), szívesen adunk Önnek egy listát az Ön környékén működő gyártókról.

Ha megvan a kupak a fóliával együtt, már csak az Enercon indukciós zárófólia-hegesztőjére van szüksége, és indulhat is a munka!

Melyik modell a legmegfelelőbb számomra?2021-07-15T11:49:28+01:00

A megvásárolni kívánt modell kiválasztásakor több szempontot is figyelembe kell venni. Az Enercon szakemberei tanácsot tudnak adni az igényeinek megfelelő záróberendezés kiválasztásához.

További információkért vagy tanácsért lépjen velünk kapcsolatba a kapcsolatfelvételi űrlap használatával.

Kapcsolat

Tudjon meg többet az indukciós zárás előnyeiről az Ön iparágában

Kapcsolat

Go to Top