Enercon Industries Ltd | +44(0)1296 330 542 | info@www.enerconind.co.uk

GYIK

GYIK2021-06-26T15:19:09+01:00
Az én termékemet le lehet zárni indukciós módszer használatával?2021-07-14T12:05:43+01:00

Üveg vagy műanyag palackok használata esetén a termékek 99%-a zárható indukciós módszerekkel. Az Enercon jelenleg a következő ipari ágazatokba tartozó cégekkel dolgozik együtt:

 • Autóipar

 • Italgyártás

 • Vegyipar

 • Kozmetikai ipar

 • Tejipar

 • Élelmiszeripar

 • Háztartási szerek

 • Gyógyszeripar

Az indukciós zár alkalmazható:

 • Az olyan folyékony termékek esetében, mint az italok és autóipari olajok
 • Meleg, környezeti hőmérsékletű és hűtött termékekhez

 • Az olyan szárított termékek esetében, mint a kávé, fűszerek és porok

Az elmúlt több, mint 40 év során, az Enercon a bortól elkezdve a vízen, fehérjeporon és mogyoróvajon át a motor- és az olívaolajig mindenhez talált zárási megoldást. Ha nem biztos benne, hogy termékét lehet indukciós módszerrel zárni, lépjen velünk kapcsolatba az alábbi érdeklődési űrlap használatával.

Termékméret – Mekkora palackot (nyílást) lehet zárni?2021-07-14T12:09:51+01:00

A zárható palacknyílás maximális mérete 150 mm.

A termék alakja – a kupaknak kereknek kell lennie?2021-07-14T12:24:13+01:00

Nem – az indukciós zárás terén végbement fejlesztéseknek köszönhetően már nem szükséges, hogy a palack nyaka és kupakja kerek legyen.

Mindenféle formát le lehet zárni, az oválistól kezdve a gyógyszeriparban közkedvelt vékony postai csomagokig.

Ha azonban az Ön palackja különleges alakú, javasoljuk, hogy éljen az ingyenes zárási teszt lehetőségével, hogy ezzel biztosítani tudjuk a tökéletes zárást.

Kupak nélküli zárás – Kupak nélküli palackot is lehet fóliával zárni?2021-07-15T11:18:28+01:00

Igen, kupak nélküli palackot is lehet fóliával zárni. További információkért lépjen velünk kapcsolatba a kapcsolatfelvételi űrlap használatával.

A magasabb kilowattban (kW) kifejezett teljesítmény magasabb zárási teljesítménynek felel meg?2021-10-27T10:31:14+01:00

Nem, a magasabb kW érték nem feltétlenül jelenti, hogy nagyobb az indukciós záróberendezés teljesítménye.
Bár igaz, hogy a magasabb kW érték azt jelenti, hogy erősebb a rendszer, ez nem feltétlenül jár együtt magasabb zárási aránnyal.

A teljesítmény szempontjából a legfontosabb tényező, hogy hogyan történik az energiaátvitel a rendszer egyik részéről a másikra.

Ez az, amiben kiemelkedőek záróberendezéseink.

Szakértői csapatunk az indukciós tekercsek különleges palettáját hozta létre, amely hatékony és hatásos erőátvitelt biztosít az áramforrástól kezdve egészen a zárófóliáig.
Ez azt jelenti, hogy gépeink a palack irányába összpontosítják az indukciós energiát, és nem minden irányba a tekercs körül.

Ennek köszönhetően a berendezés kW-ban kifejezett fogyasztása gyakran lefelezhető, ami amellett, hogy csökkenti az energiaköltségeket, környezetbarát megoldást is nyújt ügyfeleink számára.

Üveg – Üvegpalackok is zárhatóak?2021-07-15T11:23:36+01:00

Igen, üvegpalackokat is lehet zárni.

A gyártás során azonban a legtöbb üvegpalackot lekezelik valamilyen szerrel, így fontos a megfelelő fóliát rendelni, mivel a fólián lévő polimernek meg kell felelnie az üvegen használt szernek.

Az Enercon ingyenes zárási tesztet biztosít ügyfeleink részére, hogy vásárlás előtt ki lehessen próbálni, hogy megfelelő-e a termék. Lépjen velünk kapcsolatba, és tudjon meg többet!

Az indukciós tekercsek mind azonosak?2021-07-15T10:54:53+01:00

Nem, a jó záróhegesztés létrehozásához az indukciós energiát a palack nyakának tetejére kell továbbítani. A kupak magassága, alakja és mérete határozza meg, milyen tekercsre van szüksége.

Az Enercon rendelkezik a legnagyobb tekercsválasztékkal a piacon, és személyre szabott tekercsek kialakítását is biztosítja abban a valószínűtlen esetben, ha egyik tekercsünkkel sem ér el jó záróhegesztést.

Miben különböznek az Enercon gépek az olcsó import gépektől?2022-02-11T10:01:20+00:00

The Electromagnetic induction energy produced by an Enercon Induction Cap Sealer is shielded to prevent the induction energy from going anywhere except to the neck of the container being sealed. Enercon sealers are CE and EMC compliant which is usually not the case with cheap imports.

Our hand-held machines are of identical quality to our inline products, they require little maintenance and go on sealing container after container for year after year. We have many customers who have bought an Enercon after their “cheap” import has failed for the second or third time.

Our longest running customer machine has been sealing continuously for over 28 years.

PET – PET-palackok is zárhatóak?2021-07-15T11:24:48+01:00

Igen, PET-palackot zárni sokkal könnyebb, de ebben az esetben is meg kell róla győződni, hogy a megfelelő fajtájú fólia kerül használatra.
Ebben segítségére lehet a fólia beszállítója, de ha további kérdése van, szakértőink a rendelkezésére állnak. Töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot.

Fóliák – Milyen fóliák kaphatók, és honnan vásároljam azokat?2021-07-15T11:26:11+01:00

Sok fajtájú fólia létezik, az egyszerű alumíniumkorongtól elkezdve a cég saját logójával ellátott, digitálisan nyomtatott fóliákig.

A fóliákat egy nyitást segítő füllel is el lehet látni. A nyitáshoz szükséges erő is beállítható az Ön igényeinek megfelelően.

A PET-ből vagy üvegből készült palackok esetén mindenképp győződjön meg róla, hogy a kupak szállítója tudja, milyen anyagból készülnek a kupakok, illetve hogy mivel végzik a felületkezelést, ugyanis ennek megfelelően kell kiválasztani a fóliához használt polimert.

Jelenlegi kupakgyártója tanácsot adhat Önnek a kupakok megfelelő fólia betéttel együtt történő szállításával kapcsolatban. Ha jelenleg nem használ kupakot (vagy palackot), szívesen adunk Önnek egy listát az Ön környékén működő gyártókról.

Ha megvan a kupak a fóliával együtt, már csak az Enercon indukciós zárófólia-hegesztőjére van szüksége, és indulhat is a munka!

Melyik modell a legmegfelelőbb számomra?2021-07-15T11:49:28+01:00

A megvásárolni kívánt modell kiválasztásakor több szempontot is figyelembe kell venni. Az Enercon szakemberei tanácsot tudnak adni az igényeinek megfelelő záróberendezés kiválasztásához.

További információkért vagy tanácsért lépjen velünk kapcsolatba a kapcsolatfelvételi űrlap használatával.

Tudjon meg többet az indukciós zárás előnyeiről az Ön iparágában

Kapcsolat

Go to Top