Három fő érv az indukciós zárás mellett

Miért kell a vegyipari és agrokémiai termékeket indukciós zárral ellátni?

A vegyipari és agrokémiai gyártók által tapasztalt fő előny az indukciós zárásra való áttérésekor a szivárgás megelőzése.

Esetükben a szivárgások megelőzése különös jelentőséggel bír, hiszen a vegyi anyagok szivárgása veszélyes helyzetekhez vezethet, illetve megszakíthatja a termelést és költséges ügyeket idézhet elő.

Az indukciós technológia használatával előállított zárófólia biztosítja, hogy a vegyipari termék a palackban marad, miközben megvédi a terméket a külső környezet változásaitól és a hőmérsékleti ingadozásoktól.

Az indukciós zár segíthet a gyártóknak, hogy megfeleljenek a veszélyes áruk szállítására vonatkozó előírásoknak és szabályoknak. A használható zár típusa a különböző típusú vegyi anyagoknak megfelelően testre szabható.

Az elérhető megoldások közé tartozik az erősebb zár használata a biztonság fokozása érdekében, illetve egy olyan fejlett fólia használata, amely lehetővé teszi a szellőzést az azt igénylő vegyipari termékeknek.

Ha többet szeretne megtudni arról, hogy az indukciós zárás hogyan lehet cége előnyére, lépjen velünk kapcsolatba, és műszaki szakértőink készséggel segítenek!

Kapcsolat

Esettanulmányokhoz

Chemfix

HOSSZÚ POLCON TARTHATÓSÁGI IDŐ

A Chemfix, az Egyesült Királyság vezető fajavítótermék-gyártója megoldást keresett arra, hogy hogyan tudná növelni a vízalapú fakitt eltarthatóságát és a termék hatékony felhasználását. A megoldás a tartályok hermetikus zárásában rejlett, mivel ez megvédi azok tartalmát a külső légkörtől.

EEP

HOSSZÚ POLCON TARTHATÓSÁGI IDŐ

A balzsamozáshoz használt folyadékokat gyártó EEP olyan megbízható zárási technológiát keresett, amely meggátolja termékeinek szivárgását, és jobban megvédi azokat a hőmérsékleti ingadozásoktól. Ennek érdekében a cég kapcsolatba lépett az Enercon Industries vállalattal, majd egy indukciós zárófólia-hegesztőt telepített a gyártósorára.

Floratine

BIZTONSÁGOS SZÁLLÍTÁS

A tőzeg és termőföld gyártó Florentin vállalat megoldást keresett termékei biztonságos szállítmányozására, annak érdekében, hogy elkerüljék a további vevői panaszokat a sérült és szivárgó termékekkel kapcsoltban. A vállalat kapcsolatba lépett az Enercon Industries- val és elkezdte az indukciós kupakzáró technológia használatát a termelési során, melynek segítségével hermetikusan lehegesztette flakonjait.

Megoldasaink alapja a termekek vedelme

Több milliárd üveg lezárása világszerte

chemical industry footer