Három fő érv az indukciós zárás mellett

Miért kell az italgyártásban használt termékeket indukciós zárral ellátni?

A víztől a borig, a forró csokitól az instant kávéig – az indukciós zárás egyre népszerűbb megoldás az italgyártásban használt különbözőféle termékek körében.

Az indukciós zárás alkalmas a különböző palackos italokhoz, beleértve a folyékony és poralapú, illetve a hűtött és szobahőmérsékletű termékeket.

Egy erős, megbízható, de könnyen eltávolítható zár védi a terméket a szivárgástól és szennyeződéstől – ezzel csökkenti a vevők elégedetlenségének és a termék veszteségének kockázatát.

Az indukciós zárást alkalmazó ügyfelek által felsorolt további előny az italok ízének és frissességének megőrzése.

A zárófólia hozzáadása még az oxidációt is meggátolja, ami tovább segít megőrizni a termék frissességét.

Ezenfelül az indukciós zárás az olyan italgyártók számára is egy megfelelő alternatíva lehet, akik a letéphető biztonsági zár helyett inkább egy környezetbarát megoldást keresnek. Az indukciós zár használatával nem szükséges letéphető biztonsági zárat használni, így csökkenteni lehet a palack nyakának és vállának méretét, aminek követeztében csökken a zárás anyagához szükséges súly, és így a felhasznált műanyag mennyisége is.

Lépjen velünk kapcsolatba, ha több információt szeretne, illetve ha meg szeretné tudni, hogy az Ön termékei esetében hogyan tudjuk elérni a tökéletes zárást!

Kapcsolat

Esettanulmányokhoz

GSK

HOSSZÚ POLCON TARTHATÓSÁGI IDŐ

A GlaxoSmithKline-nak sok fejtörést okozott, hogy nem tudta ovális alakú, ‘pattintó kupakos’, Horlicks flakonjainak hegesztését megoldani. Ezért a vállalat kapcsolatba lépett az Enercon Indusries-al, hogy kikérje tanácsukat és megoldást találjon a problémára.

Beanies

MEGAKADÁLYOZZA A SZENNYEZŐDÉST

„A Beanies Flavour Co. kávégyár az ízesített instant kávé termékéhez keresett egy tisztább zárási technológiát. Ebben az esetben az indukciós zárás hatékonyabbnak bizonyult a ragasztónál.”

Zipz Inc logo

TARTÓS ZÁRÁS

A Zipz Inc. nevű bortermelő vállalatnak alternatív megoldásra volt szüksége az egyadagos borospoharainak lezárásához. A szivárgások elkerülése érdekében a cég átállt az indukciós zárási technológiára.

Megoldasaink alapja a termekek vedelme

Több milliárd üveg lezárása világszerte

beverages industry footer