Számos internetes áruház oldala és azok kiszállítói feltételeket szabnak a beszállítóknak, különösen a folyadékok vagy krémek csomagolásakor.

Általában az a követelmény, hogy a tartály térfogata legfeljebb 1 liter legyen, és dupla záróhegesztéssel ellátott csavaros kupakkal legyen ellátva.

A dupla záróhegesztés kialakításának különféle módjai vannak: a palack kupakkal lezárható és egy zsugorfólia helyezhető a teljes palack köré, vagy a kupakkal lezárt palack egy lehegesztett műanyag tasakba helyezhető. Mindkét megoldás költséges, és a környezetre káros hatással vannak.

A dupla záróhegesztés létrehozásának legegyszerűbb módja az indukciós palackzárás.

Csak egy fóliabélésre van szükség, amelyet a meglévő kupakba kell helyezni, mielőtt rácsavarnák a töltött palackra. (A kupakokat általában a behelyezett béléssel együtt lehet a beszállítóktól beszerezni, nem Önnek kell azokat a kupakba helyezni.)

A kupakkal lezárt palack áthalad az indukciós mező alatt, a pillanatnyi hő pedig megolvasztja a zárófólián lévő műanyagot, légmentesen lezárva ezzel a palackot.

A hermetikus zárás olyan erős, hogy nagyobb valószínűséggel sérül meg maga a palack, mint a zárófólia.

Az Amazon indukciós záróhegesztéssel ellátott tartályt hoz fel példaként egy törhetetlen, dupla hegesztéssel lezárt tartályra.

Egy indukciós zárás könnyedén átmegy az Amazon 125 cm-es ejtési tesztjén.

Kapcsolat

Számos élelmiszerbolt és más üzlet is ragaszkodik a dupla hegesztéssel lezárt tartályokhoz.

Ha további információra van szüksége azzal kapcsolatban, hogy az indukciós kupakzárás miként felel meg ezeknek az igényeknek, vegye Fel velünk a kapcsolatot.

bottom-circle-01
bottom-circle-02
bottom-circle-03

Mint mondanak az ügyfeleink

KLEANSpa

SZIVÁRGÁS MEGELŐZÉSE

“Mielőtt beruháztunk egy indukciós hegesztőre, félve küldtem ki a termékeim, mert nem voltam biztos benne, milyen állapotban fogja elérni a vevőimet. Most már teljes nyugalommal postázom a termékeket.”

Jennifer Hardaway, Jennifer Hardway, a KLEAN Spa alapítója
wyepak

SZIVÁRGÁS MEGELŐZÉSE

„Ha a palack zárral van ellátva, megnyugtatóan hat a cég számára, hogy van valami a termék és a légkör között.”

Mark Tooth, a Wyepak ügyvezető igazgatója
Greyland

BIZTONSÁGOS SZÁLLÍTÁS

„Úgy gondolom, hogy a termékszivárgás szignifikánsan lecsökkent, mióta elkezdtük az indukciós hegesztőt használni és mindenképp javasolnám az Enercon-t bármelyik, hasonló problémával küzdő vállalatnak.”

Richard Dyson, a Greyland Ügyvezető Igazgatója
Floratine

BIZTONSÁGOS SZÁLLÍTÁS

„A megbízhatóságot nem lehet beárazni. A vevői panaszok majdnem teljesen megszűntek és a problémáink 99% megoldódott az indukciós zárással- az ég küldte ezt a megoldást.”

Darryl King, a Floratine Operációs Managere
A megoldásaink pecset minősége a kozpontja megoldasainkat