enercon junior

A Super Seal™ Junior sorozat

Az Enercon kézi indukcios zárófólia hegesztői zárófólia hegesztői

A Super Seal™ Junior sorozat induló vállalkozásoknak, termék ellenőrzésekhez és rövid gyártási sorozatokhoz nyújt minőségi indukciós zárófólia hegesztést.

Mind a Junior jól ismételhető indukciós lehegesztést nyújt, valamint minőségi kiegészítésekkel rendelkezik, például sorozatszámlálók, fóliahiány jelzők, amelyek gyakran csak gyártósori gépekben találhatók meg.

Tekercseink egyedi kialakítása megkönnyíti a különféle kupakok lezárását, beleértve a 15–150 mm átmérő közötti lapos, szószadagoló és kúpos kupakokat. Egyéb kézi eszközeink csak lapos kupakok zárásához használhatók.

A Super Seal™ Junior minősége, megbízhatósága, biztonságossága és támogatása megegyezik a nagy teljesítményű gépsorba épített berendezésekével.

Kézi gépeink karbantartást gyakorlatilag nem igényelnek, sok éven át tudják végezni folyamatosan a hegesztést hiba nélkül. Egyik ügyfelünk így jellemzett minket: „Az Enercon 19 év alatt kevesebb pénzráfordítást igényelt, mint hetente egyszer, egy elvitelre megvásárolt kávé!”

Az Enercon kézi indukciós zárógép és az olcsó import gépek összehasonlításához kattintson ide

Kérjen árajánlatot

A Super Seal™ Junior sorozat induló vállalkozásoknak, termék ellenőrzésekhez és rövid gyártási sorozatokhoz nyújt minőségi indukciós zárófólia hegesztést.

curve line over half trans.png

Super Seal™ Junior -A hordozható indukciós palackzáró

junior footer

Esettanulmányokhoz

KLEANSpa

BIZTONSÁGOS SZÁLLÍTÁS

A teljesen naturális szépségipari termékeket gyártó márkw, a KLEAN Spa hatalmas veszteségeket szenvedett a vevői panaszok és a termékszivárgások miatt. Annak érdekébe, hogy a problémát orvosolják, és hírnevüket megmentsék, egy hordozható indukciós záró gépet integrálat be gyártósorukra.

Tropic indukciós zárási technológiát

EGYÉRTELMŰEN LÁTHATÓ MEGBONTÁS

A természetes kozmetikumokat gyártó Tropic Skincare olyan megoldást keresett, amelynek révén ellenőrizhető a jogosulatlan hozzáférés, valamint megelőzhető a szivárgás. A cég ezért felkereste az Enercon Industries vállalatot, majd egy kézi indukciós zárófólia-hegesztőt épített be gyártósorába, hogy erős hermetikus zárral láthassa el termékeit.

Otofe

HOSSZÚ POLCON TARTHATÓSÁGI IDŐ

Az Otófé egy olyan hatékony zárási technológiát keresett, amellyel meg tudja őrizni mártásának frissességét és ízét. Ennek érdekében a cég kapcsolatba lépett az Enercon Industries vállalattal, majd bevezette az indukciós zárófólia használatát a termékein.

A megoldásaink pecset minősége a kozpontja megoldasainkat