Három fő érv az indukciós zárás mellett

Miért kell az autóipari termékeket indukciós zárral ellátni?

A szivárgás megelőzése, az egyértelműen látható hozzáférés és a termék minőségének megőrzése azok az elsődleges indokok, ami miatt az autóipari gyártók az indukciós zárást választják.

Mivel a szivárgás költséges és veszélyes probléma lehet, sok gyártó az indukciós hőt használó zárást választja, mivel azzal erősen és megbízhatóan tudják zárni palackjaikat.

Az indukciós zárás lehetővé teszi a következetes eredményeket, amelyek megfelelnek az autóipar magas gyártási előírásainak, mivel kulcsfontosságú a márka megítélése, és a felhasználók a jó minőségű termékeket keresik.

Az ép zárás megnyugtatóan hat a fogyasztóra, mivel biztosítja a végfelhasználót, hogy a termékhez nem fértek hozzá jogosulatlanul, és még mindig ugyanazt a magas minőséget képviseli, mint amikor az elhagyta a gyárat.

Az indukciós zárás megfelelő számos olaj, kenőanyag és folyadék zárásához, illetve alkalmas az autóiparban használt, különböző palackokhoz.

Lépjen velünk kapcsolatba, ha többet szeretne megtudni arról, hogy az Enercon indukciós zárási technológiája milyen előnyöket jelenthet az Ön cégének!

Kapcsolat

Esettanulmányokhoz

Opet-indukciós kupakzárás

BIZTONSÁGOS SZÁLLÍTÁS

Opet Madeni Yağlari, ez egyik legnagyobb török üzemanyag terjesztő is az Enercon indukciós hegesztő berendezését használja már több mint tíz éve. Az indukciós záró technológia használata sok előnnyel járt a cég számára, többek között azzal, hogy termékei megőrzik minőségüket, míg elérik a vevőiket.

Millers Oils indukciós zárófólia-hegesztő választja

ELÉGEDETT VEVŐK

A Millers Oils, egy vezető motorolaj-fejlesztő cég biztonságot és a jogosulatlan hozzáférés elleni védelmet akart biztosítani üzemanyag-adalékainak. Ennek érdekében a cég kapcsolatba lépett az Enercon Industries vállalattal, majd két indukciós zárófólia-hegesztőt telepített a gyártósorára.

wyepack

ELÉGEDETT VEVŐK

Amkor a Wyepak cég csomagolási és töltési szakemberei egy kerékpártisztító márkának dolgoztak, azzal szembesültek, hogy a palackoknál túl gyakran fordult elő szivárgás. Mivel korábban már dolgoztak az Enercon Industries vállalattal, a Wyepak meggyőzte ügyfelét, hogy váltsanak az indukciós zárásra az erősebb és megbízhatóbb zárás érdekében.

A megoldásaink pecset minősége a kozpontja megoldasainkat

Több milliárd üveg lezárása világszerte

Autóipar industry footer