Super Seal™ | Max. 30 méter percenként
Enercon Super Seal indukciós zárófólia hegesztő
 • Az új kijelző egyszerűsíti a gép beállítását és működtetésétt valamint a hibakeresést
 • Helyi/távvezérelt üzemmódok az indításhoz/leállításhoz és a teljesítmény beállításához
 • Sokféle kupakot zár, 20 mm-es és 150 mm-es méret között
 • Rendszerbeállítások az egyszintű menüben
 • A teljesítményt minimális energia költségek mellett maximalizáló hatékony tekercs kialakítás
 • Kompakt és léghűtéses
 • Az állvány teljesen hozzáigazítható a különböző palack magasságokhoz
 • A táp elektronika IP55 védettségű készülékházban foglal helyet
 • Teljesen megfelel az összes egyesült királyságbeli és európai szabályozásnak
 • 580 x 880 x 1524–1824 mm (Szé x Mé x Ma az állványt is beleértve)
 • Tápellátás:
  • Super Seal™ 300: egy fázis, 230V 50Hz, 5amps
  • Super Seal™ 400: egy fázis, 230V 50Hz, 7amps
  • Super Seal™ 600: egy fázis , 230V 50Hz, 10amps

Elrendezési rajz letöltése

A következő beépített érzékelők állnak rendelkezésre:

 • Palackelakadás- és visszafutás-érzékelő:
  Az indukciós hegesztő alatt maradó elakadt dobozok vagy palackok veszélyt jelenthetnek. Az érzékelő észleli ezeket a hibákat, és megszünteti az indukciós tekercs áramellátását.
 • Fóliahiány-érzékelő:Ez az érzékelő észleli, van-e fóliabélés a kupakban; ha nincs, a doboz nem zárható le.

Jelzőfényoszlop:

 • Optikai segédeszköz, amely zöld fénnyel jelzi az egység megfelelő működését, pirossal pedig azt, ha nem kap áramot a hegesztőfej.

Jelzőfényoszlop jelzőkürttel:

 • A jelzőfényoszlop 85 dB-es jelzőkürttel is kapható. Ez a piros fénnyel együtt hallható akkor, ha az indukciós hegesztő be van kapcsolva, de nem működik megfelelően. Ez olyan gyártási környezetekben hasznos, ahol vagy nagy a zaj, vagy nem lehet közvetlenül rálátni a gépre.

Gyártósorsebesség-szabályozás 0-10 V-os jelkábelen keresztül:

 • Analóg jel, amelynek révén az ügyfél saját PLC-jén/vezérlésén keresztül állíthatja be az Enercon gép teljesítményét.

Kerekek a gépállványhoz::

 • A gépváz normál talpaihoz rozsdamentes acél burkolatú, nagy teherbírású gumikerekek szerelhetők fel, amelyek megkönnyítik az egység mozgatását. Az indukciós hegesztő két fékszerkezet révén rögzíthető egy adott helyzetben.

Pótalkatrész-készletek:

 • Számos különféle készlet rendelhető.

IQ/OQ Dokumentációját:

 • Az ipar biztosítja az IQ / OQ dokumentációját.

A Super Seal™ indukciós zárófólia-hegesztő gépcsaládhoz többféle tekercs áll rendelkezésre, hogy a zárási követelmények széles skálájának megfeleljen.
Az Enercon tekercsek kétféle kialakítással kerülnek forgalomba, mindkettő kialakítás számos variációval rendelkezik, hogy az Ön igényeihez, a palack és a kupak méretének és típusának tökéletesen megfelelő tekercs álljon rendelkezésre a tökéletes, egyenletes zárás érdekében.

Az alagutas tekercsek nagyobb áteresztőképességet tesznek lehetővé, mint a hagyományos lapos tekercsek. A mély alagutas tekercset kúpos, kiöntőcsőrrel rendelkező és egyéb formájú kupakokhoz használják.

Míg a lapos tekercsek rugalmas használatot biztosítanak a 60–150 mm-es kupakok zárásához.

Az All in One tekercs a lapos tekercs egyik változata, ez a lhegesztőfej mostantól elérhető az új termékcsaládhoz is. 20–120 mm között könnyen alkalmazható a különböző méretű kupakokhoz. Kiemelkedő sokoldalúságot mutat a zárás terén, így ideális olyan cégeknek, akik különböző méretű és formájú termékeket csomagolnak.

Mielőtt javaslatot teszünk a hegesztőfejre, az Enercon figyelembe veszi a kupak átmérőjét és magasságát, a gyártósor sebességét és az alkalmazáshoz szükséges fóliabélés típusát.

Műszaki szakértőink az Ön igényeit egyedi tekercseink egyikéhez igazítják, hogy segítsenek Önnek minimális energiaigény mellett maximális termelékenységet elérni.

Gyakorlatilag az elmúlt 15 évben gyártott összes Enercon hegesztőfej kompatibilis az új Super Seal™ termékcsaláddal.

Olvasson tovább

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

Super Seal™ indukciós zárófólia hegesztő

Super Seal™ – A világ legnépszerűbb indukciós zárófólia-hegesztőinek legújabb generációja

Háromféle változata van
• Super Seal™ 300
• Super Seal™ 400
• Super Seal™ 600

A Super Seal™ indukciós zárófólia-hegesztők a már jól bevált kialakítással építettük ki úgy, hogy új funkciókkal növeltük a csomagológépek értékét.

Az új Super Seal™ kompakt indukciós zárófólia-hegesztők három teljesítményszinttel rendelkeznek, amelyek közvetlenül helyettesítik a Super Seal™ 50, 75 és 100 készülékeket. Többféle hegesztőfej áll rendelkezésre, hogy az Ön egyedi termékeihez optimalizálja a hegesztési teljesítményt. Az új termékcsalád gyakorlatilag az összes, az elmúlt 15 évben gyártott Enercon indukciós hegesztőtekerccsel kompatibilis.

Az új, könnyen használható kezelőfelület a működéssel kapcsolatos kijelzőkvel, valamint egy egyszerűsített menüvezérelt kijelzővel rendelkezik a profi funkcióvezérléshez. Az opcionális minőségellenőrző érzékelők már mechanikusan és elektronikusan is integráltak.

Elődjéhez hasonlóan az új Super Seal™ termékcsalád is könnyen beépíthető a meglévő gyártósorokba. A léghűtéses tápegység az indukciós hegesztőtekercstől külön található, így gyorsan és egyszerűen cserélheti a tekercseket, ha különféle termékeket kell egy gyártósoron lezárni.

A rozsdamentes acél állvány állítható a különféle tartálymagasságok szerint, és élelmiszeripari és egyéb kényes környezetben való használatra is alkalmas.

Kérjen árajánlatot

Super Seal™ – Az ipari igásló

curve line over half trans.png

Az új Super Seal™ sorozat ideális olyan csomagolási környezetekhez, ahol akár 30 méter/perc sebességű gyártósorokat használnak.

Az indukciós zárófólia-hegesztők új Super Seal™

Esettanulmányokhoz

Cargill

NAGYOBB TERMELÉKENYSÉG

Egy állategészségügyi intézet üzembe helyezett egy új – indukciós záró fóliázóval ellátott – korszerű automata gyártósort. Céljuk az volt, hogy találjanak egy olyan céget, aki képes egy nagy teljesítményű, automata gyártósor kiépítésére, nagyobb mennyiségű termék legyártásához.

wyepak

SZIVÁRGÁS MEGELŐZÉSE

Amkor a Wyepak cég csomagolási és töltési szakemberei egy kerékpártisztító márkának dolgoztak, azzal szembesültek, hogy a palackoknál túl gyakran fordult elő szivárgás. Mivel korábban már dolgoztak az Enercon Industries vállalattal, a Wyepak meggyőzte ügyfelét, hogy váltsanak az indukciós zárásra az erősebb és megbízhatóbb zárás érdekében.

Orchard Valley Foods

HOSSZÚ POLCON TARTHATÓSÁGI IDŐ

Az Orchard Valley Foods, egy ehető tortadíszeket gyártó vállalat olyan megoldást keresett, amely megnöveli a termékeinek eltarthatóságát és biztosítja azok frissességét. Ennek érdekében a cég kapcsolatba lépett az Enercon Industries vállalattal, majd bevezette az indukciós zárófólia-hegesztő használatát a gyártási folyamatába.

Esettanulmány megtekintése
Megoldasaink alapja a megbizhato gepek