Super Seal™ | Max. 30 méter percenként
Enercon Super Seal indukciós zárófólia hegesztő

Super Seal™ indukciós zárófólia hegesztő

Super Seal™ – A világ legnépszerűbb indukciós zárófólia-hegesztőinek legújabb generációja

Háromféle változata van
• Super Seal™ 300
• Super Seal™ 400
• Super Seal™ 600

A Super Seal™ indukciós zárófólia-hegesztők a már jól bevált kialakítással építettük ki úgy, hogy új funkciókkal növeltük a csomagológépek értékét.

Az új Super Seal™ kompakt indukciós zárófólia-hegesztők három teljesítményszinttel rendelkeznek, amelyek közvetlenül helyettesítik a Super Seal™ 50, 75 és 100 készülékeket. Többféle hegesztőfej áll rendelkezésre, hogy az Ön egyedi termékeihez optimalizálja a hegesztési teljesítményt. Az új termékcsalád gyakorlatilag az összes, az elmúlt 15 évben gyártott Enercon indukciós hegesztőtekerccsel kompatibilis.

Az új, könnyen használható kezelőfelület a működéssel kapcsolatos kijelzőkvel, valamint egy egyszerűsített menüvezérelt kijelzővel rendelkezik a profi funkcióvezérléshez. Az opcionális minőségellenőrző érzékelők már mechanikusan és elektronikusan is integráltak.

Elődjéhez hasonlóan az új Super Seal™ termékcsalád is könnyen beépíthető a meglévő gyártósorokba. A léghűtéses tápegység az indukciós hegesztőtekercstől külön található, így gyorsan és egyszerűen cserélheti a tekercseket, ha különféle termékeket kell egy gyártósoron lezárni.

A rozsdamentes acél állvány állítható a különféle tartálymagasságok szerint, és élelmiszeripari és egyéb kényes környezetben való használatra is alkalmas.

Kérjen árajánlatot

Super Seal™ – Az ipari igásló

curve line over half trans.png

Az új Super Seal™ sorozat ideális olyan csomagolási környezetekhez, ahol akár 30 méter/perc sebességű gyártósorokat használnak.

Az indukciós zárófólia-hegesztők új Super Seal™

Esettanulmányokhoz

Cargill

NAGYOBB TERMELÉKENYSÉG

Egy állategészségügyi intézet üzembe helyezett egy új – indukciós záró fóliázóval ellátott – korszerű automata gyártósort. Céljuk az volt, hogy találjanak egy olyan céget, aki képes egy nagy teljesítményű, automata gyártósor kiépítésére, nagyobb mennyiségű termék legyártásához.

wyepak

SZIVÁRGÁS MEGELŐZÉSE

Amkor a Wyepak cég csomagolási és töltési szakemberei egy kerékpártisztító márkának dolgoztak, azzal szembesültek, hogy a palackoknál túl gyakran fordult elő szivárgás. Mivel korábban már dolgoztak az Enercon Industries vállalattal, a Wyepak meggyőzte ügyfelét, hogy váltsanak az indukciós zárásra az erősebb és megbízhatóbb zárás érdekében.

Orchard Valley Foods

HOSSZÚ POLCON TARTHATÓSÁGI IDŐ

Az Orchard Valley Foods, egy ehető tortadíszeket gyártó vállalat olyan megoldást keresett, amely megnöveli a termékeinek eltarthatóságát és biztosítja azok frissességét. Ennek érdekében a cég kapcsolatba lépett az Enercon Industries vállalattal, majd bevezette az indukciós zárófólia-hegesztő használatát a gyártási folyamatába.

Megoldasaink alapja a megbizhato gepek