Ha egy nyomásos elven működő hegesztőt helyezünk a gépsorba, ezzel nő a termelési sebesség és csökken az energiaköltség.

Nyomászáró Gép

Az Indukciós Teeechnológia Előnyei Kupakmentes Zárásban

A kupak nélküli és a nem csavaros kupakkal ellátott palackok, például a pattintós kupakokkal ellátott palackok sikeres lezárása mostantól lehetséges az Enercon Super Seal™ egységgel egybeépített nyomó záróhegesztővel.

Általában nyomószalagos hegesztést alkalmaznak a vezetőképesség elvén működő hegesztés kiváltására vagy a vezetéses hegesztés állásidejének csökkentésére.

A vezetőképesség elvén működő hegesztés lassú és költséges folyamat, amelynek nagy a karbantartási igénye. Ha egy nyomásos elven működő hegesztőt helyezünk a gépsorba, ezzel nő a termelési sebesség és csökken az energiaköltség.

A zárófóliát vagy a kupak nélküli palackokra hegesztik, vagy a kupakban maradnak, ahogy a kupak gyártója behelyezte őket.

A palack a kupakkal ezután áthalad az indukciós hőalagúton, ahol a kupakra vagy a fóliára nyomást fejt ki egy nem-fémes körbenjáró szalag.

Ez az egyedülálló kialakítás automatikusan számításba veszi az összetevőkben jelentkező eltéréseket és tűréseket, amilyen például a palack súly változásai, a termék túltöltése, a sor sebességének és palack közepének változásai.

A felső nyomás fennmarad az indukciós hevítő mezőből történő első kilépést követően.

Jellemzők

  • Enercon Super Seal™ egységet foglal magában

  • Legfeljebb 110 mm átmérőjű kupak méret

  • Legfeljebb 40 méter percenkénti szalagsebesség

Kapcsolat

curve line over half trans.png

Super Seal™ Nyomászáró Gép są idealne do środowisk pakowania, które działają przy szybkości linii do 40 metrów na minutę.

Le Petit Basque sheeps yaourt sealed by induction cap sealing

Esettanulmányokhoz

GSK

HOSSZÚ POLCON TARTHATÓSÁGI IDŐ

„A GlaxoSmithKline-nak sok fejtörést okozott, hogy nem tudta ovális alakú, ‘pattintó kupakos’, Horlicks flakonjainak hegesztését megoldani. Ezért a vállalat kapcsolatba lépett az Enercon Indusries-al, hogy kikérje tanácsukat és megoldást találjon a problémára.”

Megoldasaink alapja a megbizhato gepek