Miért az Enercon Industries?

Globális Vezető az Indukciós Palackzárásban

curve line under

AZ ENERCONRÓL

Az elmúlt 40 évben az Enercon Industries vállalat az indukciós palackzárás elsődleges szállítójává vált szerte a világon.

Az Enercon elnyerte a legnagyobb gyártók és márkák bizalmát készülékei teljesítményével és a nyújtott szolgáltatás minőségével.

Büszkék vagyunk, hogy ügyfeleink igényeinek megfelelő gyors, megbízható megoldásokat szállítunk, a leggyorsabb termelési környezetekbe csakúgy, mint a kisebb induló vállalkozásoknak.

Magas szintű szaktudásunknak és az egész világra kiterjedő széles szakember hálózatunknak köszönhetően az Enercon Industries ügyfelei bármikor számíthatnak a hatékony zárási megoldásokra, a modern technológiára és a szakszerű tanácsadásra.

Kapcsolat

curve line over

Szerviz és Támogatás

Büszkék vagyunk arra, hogy támogatási és szervizszolgáltatásaink, továbbá pótalkatrészeink mindig széles körben elérhetőek.

Hogyan kell vásárolni

how to buy cta

Könyvtár

Könyvtár

Szerviz

a szervizről és a támogatásról 02

Az Enercon Industries továbbra is foglalkozik az ügyfélnél a zárási megoldás sikerével, a törődés nem ér véget a készülék leszállításával.

Azon ritka alkalmak esetén, ha valamilyen gond merülne fel a palackzáróval, helyi segítséget tudunk nyújtani ügyfeleinknek páratlan nemzetközi képviselői hálózatunkkal.

Magasan képzett szakembereink sürgősségi támogatást és szervizt nyújtanak, amikor csak szükséges, mert az Enercon tudja, hogy egy gyártósoron meghibásodott gép súlyos következményekkel járhat.

Az indukciós palackzárás elve?

Az indukciós palackzárás vagy zárófólia-hegesztés nagyon egyszerű, jól áttekinthető folyamat. A palack megtöltése után rákerül a kupak (fóliabéléssel).

Mint mondanak az ügyfeleink

Mendes-Goncalves

HOSSZÚ POLCON TARTHATÓSÁGI IDŐ

„Mindazon indukciós záró gépek közül, amiket kipróbáltunk, egyértelműen az Enercon vált be a legjobban. A gépek erősek, hatékonyak és könnyen beintegrálhatóak a gyártósorra, miközben tartják a termelési sebességet.”

Carlos Prino, Industrial Projects Director at Mendes Carlos Prino, Ipari Projekt Vezető a Mendes-nél
Orchard Valley Foods

HOSSZÚ POLCON TARTHATÓSÁGI IDŐ

„Szakértelmük és az általuk kínált termékek a legjobbak a piacon, és a berendezésük megvásárlásával biztosak voltunk benne, hogy minőségi termékhez és támogatáshoz jutunk.”

Samuel Tozer, Orchard Valley Foods telephelyvezetője
case study shaws

MEGNÖVEKEDETT GYÁRTÁSI SEBESSÉG

„Mindenki, akivel kapcsolatba kerültem, barátságos, segítőkész és professzionális – az Enercon megérti a gyártás okozta nyomást. Támogatásának minősége az elsődleges indok, hogy vettünk még egy gépet.”

Jim Peace, A Shaws termelési igazgatója
Megoldasaink alapja az ugyfelek optimalis kiszolgalasa