Kapcsolat

Miért az Enercon Industries?
Globális Vezető az Indukciós Palackzárásban

Az elmúlt 40 évben az Enercon Industries vállalat az indukciós palackzárás elsődleges szállítójává vált szerte a világon.

Az Enercon elnyerte a legnagyobb gyártók és márkák bizalmát készülékei teljesítményével és a nyújtott szolgáltatás minőségével.

Büszkék vagyunk, hogy ügyfeleink igényeinek megfelelő gyors, megbízható megoldásokat szállítunk, a leggyorsabb termelési környezetekbe csakúgy, mint a kisebb induló vállalkozásoknak.

Magas szintű szaktudásunknak és az egész világra kiterjedő széles szakember hálózatunknak köszönhetően az Enercon Industries ügyfelei bármikor számíthatnak a hatékony zárási megoldásokra, a modern technológiára és a szakszerű tanácsadásra.

A világ első számú indukciós hőzárást nyújtó vállalata

Szerviz és támogatás

Az Enercon Industries továbbra is foglalkozik az ügyfélnél a zárási megoldás sikerével, a törődés nem ér véget a készülék leszállításával.
Azon ritka alkalmak esetén, ha valamilyen gond merülne fel a palackzáróval, helyi segítséget tudunk nyújtani ügyfeleinknek páratlan nemzetközi képviselői hálózatunkkal.
Magasan képzett szakembereink sürgősségi támogatást és szervizt nyújtanak, amikor csak szükséges, mert az Enercon tudja, hogy egy gyártósoron meghibásodott gép súlyos következményekkel járhat.

Indukciós palackzáró

A Super Seal™ palackzáró termékvonalunkat úgy terveztük, hogy a lehető legalacsonyabb teljes belekerülési költségek mellett nyújtsa az élenjáró technológiát, amit a magas szintű megbízhatóság, az alacsony karbantartási költségek és a kisebb rezsiköltség révén teljesít.