Super Seal™ Touch | Max. 40 méter percenként
Super Seal Touch

Super Seal™ Touch indukciós zárófólia hegesztő

Az iparág első interaktív érintőképernyős indukciós zárófólia hegesztője

Ennek az egytekercses indukciós kupakos zárófólia hegesztőnek a megalkotásával nagyobb termelékenységet, könnyebb felállíthatóságot és jobb irányíthatóságot kívántunk adni a felhasználóknak.

A Super Seal™ Touch a legnagyobb teljesítményű kompakt egytekercses gépünk, amely percenként legfeljebb 40 méteres sebességű gyártósorokhoz használható.

A léghűtéses tápegység az indukciós hegesztőtekercstől külön található, így gyorsan és egyszerűen cserélheti a tekercseket, ha különféle termékeket kell egy gyártósoron lezárni.

Kérjen árajánlatot

Super Seal™ Touch – Az intuitív érintőképernyő egyszerűvé teszi a beállítást és a kezelést

curve line over half trans.png

Super Seal™ Touch są idealne do środowisk pakowania, które działają przy szybkości linii do 40 metrów na minutę.

super seal touch footer

Esettanulmányokhoz

Autoglym

SZIVÁRGÁS MEGELŐZÉSE

A prémium autóápolási termékeket gyártó Autoglym a szivárgások elkerülése és a 100%-os vevői elégedettség érdekében indukciós zárásra változtatta csomagolását.

Clarks

A TERMÉK FRISSESSÉGE

A Clarks, egy vezető szirup-, méz- és fagylaltöntet-gyártó termékei frissességét szerette volna fenntartani, illetve meghosszabbítani eltarthatóságukat. Annak érdekében, hogy fenn tudja tartani gyors gyártási sebességét, a Clarks az indukciós zárás mellett döntött.

wyepak

SZIVÁRGÁS MEGELŐZÉSE

Amkor a Wyepak cég csomagolási és töltési szakemberei egy kerékpártisztító márkának dolgoztak, azzal szembesültek, hogy a palackoknál túl gyakran fordult elő szivárgás. Mivel korábban már dolgoztak az Enercon Industries vállalattal, a Wyepak meggyőzte ügyfelét, hogy váltsanak az indukciós zárásra az erősebb és megbízhatóbb zárás érdekében.

Megoldasaink alapja a megbizhato gepek