Tudja meg, miként járulhat hozzá az indukciós kupakhegesztő a vállalkozása sikeréhez

Indukciós Zárás az iparban

Minden iparágnak más és más kihívásokkal kell szembenéznie, amikor biztonságosan és a legjobb állapotban akarja termékeit eljuttatni ügyfeleihez – ezen múlhat egy márka megítélése és hírneve.

Mivel a termékek veszélyesek is lehetnek, illetve biztonságosan, emberi fogyasztásra alkalmas állapotban meg kell azokat őrizni, a szivárgás és a biztonságos szállítás kulcsfontosságú kérdés minden iparágban.

Ezenfelül a gyógyszer- és az egészségügyi iparokban különösen fontos megakadályozni a termékek jogosulatlanul felbontását és hamisítását, valamint biztosítani kell a hosszú eltarthatósági időt.

A fenti követelményeken túl a kozmetikai és élelmiszeriparban az oxidáció csökkentésével is meg szeretnék hosszabbítani az eltarthatóságot.

Ezen veszélyek csökkentése érdekében minden nap 75 millió palackot zárnak le Európa-szerte indukciós technológia használatával.

A teljes zárás hiánya, illetve a hibás zárás következményei minden iparágban megnövekedett költségekkel és csökkent vevői elégedettséggel járnak.

Tudjon meg többet az indukciós zárás előnyeiről az Ön iparágában – ehhez válasszon egy területet a fentiek közül!

Kapcsolat

Mint mondanak az ügyfeleink

ARLA

EGYÉRTELMŰEN LÁTHATÓ MEGBONTÁS

„Az új beruházás mérete és mértéke biztosítja az Arla vezető pozícióját az Egyesült Királyság tejiparán belül. Meghúztunk egy jelképes vonalat a homokban, amitől számoljuk az új generációs tejtermelést.”

Peter Lauritzen, az Arla Foods UK CEO-ja
Chemfix

HOSSZÚ POLCON TARTHATÓSÁGI IDŐ

„Az Enercon Industries vállalatot más gyártóknak is javaslom, mind a termékek teljesítőképessége, mind pedig a zárófólia-hegesztőik használata által biztosított előnyök miatt.”

Paul Banks, a Chemfix beszerzési és ellátási igazgatója
Clarks

EGYÉRTELMŰEN LÁTHATÓ MEGBONTÁS

„Azért választottuk az Enercon indukciós zárófólia-hegesztőjét, mert a szakmában híres a megbízhatóságáról… Telepítésük óta nem volt semmi gondunk az Enercon indukciós zárófólia-hegesztőivel – több mint nyolc év alatt nem volt egyetlen meghibásodás sem. Bárcsak a többi gép is ilyen jól működne.”

Mark Leverington, a Clarks szállítóilánc-menedzsere
Floratine

BIZTONSÁGOS SZÁLLÍTÁS

„A megbízhatóságot nem lehet beárazni. A vevői panaszok majdnem teljesen megszűntek és a problémáink 99% megoldódott az indukciós zárással- az ég küldte ezt a megoldást.”

Darryl King, a Floratine Operációs Managere
Megoldasaink alapja a termekek vedelme

Az indukciós zárási technológiák jelenleg elérhető legszélesebb választékát kínáljuk.

product graphic iparágában