Enercon Képviselőink altrapack

Magyarország

Az ALTRAPACK Hungary az Enercon Industries Magyarországi képviselője.

Enercon Agents and Distributors Altrimex

Hollandia / Belgium /Luxemburg

Az M H Packaging az Enercon vállalat képviselője Dániában, Norvégiában és Svédországban. A vállalat 1995-ben alakult, és az élelmiszer-, az ital-, valamint a vegyészeti technológiai iparban van jelen.

Enercon képviselője MH Packaging

Dánia / Svédország

Az M H Packaging az Enercon vállalat képviselője Dániában, Norvégiában és Svédországban. A vállalat 1995-ben alakult, és az élelmiszer-, az ital-, valamint a vegyészeti technológiai iparban van jelen.

Serpac-logo

Franciaország

A Serpac, amelyet 1973-ban alapítottak, az Enercon franciaországi forgalmazója. A társaság forgalmaz gépeket a legtöbb globális márka számára, főleg az élelmiszer- és kozmetikai iparban.

Enercon Képviselőink KV

Németország / Ausztria

A King Verpackungsmaschinen GmbH-t 1968-ban alapították, és felelős az Enercon indukciós tömítőanyagai Németországban és Ausztriában, valamint a tabletták számlálására, töltésére és lezárására szolgáló gépek értékesítéséért.

Labochem Képviselőink Labochem

Görögország

A Labochem S. A. a minőségi csomagolási megoldások forgalmazójaként működik Görögországban, miközben a csomagolóipar és a feldolgozóipar egyik legnagyobb nevével együtt dolgozik.

Enercon Stefano Lasagna képviseli az Enercon Industries-t logo

Olaszország

Stefano Lasagna képviseli az Enercon-ot Olaszországban. Ügyfelei portfóliójában világszerte vezető szerepet töltenek be a lezárás, a varrás és a lezárás, elsősorban az ital-, élelmiszer- és vegyipar számára.

Enercon képviselője INN Sp Zoo

Lengyelország

Az INN Ltd. az Enercon Industries lengyelországi képviselője. Az INN az élelmiszer-, ital-, gyógyszer- és autóiparban, valamint a mezőgazdasági vegyi és a kozmetikai ágazatban folytat tevékenységet.

Obeeco's logo - Enercon Industries Ltd distributor in Ireland

Írország

Az 1980-ban alapított Obeeco ügynökségi és disztribúciós vállalat, amely szállító cégeket szállít Írországban a csomagolóiparban. A cég élelmiszer-feldolgozó gépeket, ellenőrző mérleget és töltőberendezéseket árusít.

Quatropack Technologi

Spanyolország / Portugália

A spanyolországi Murcias székhelyű Quatropack a világ számos vezető márkáját képviseli a területén, köztük az Enercon Industries. Több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a csomagolóiparban.

Enercon Képviselőink Wisag

Svájc

Az 1930-ban alapított és a Fällandenben székhellyel rendelkező Wisag innovatív megoldásokat és csomagolóberendezéseket kínál a gyógyszeriparban, a vegyiparban és az élelmiszeriparban.