Három fő érv az indukciós zárás mellett

Miért kell a kozmetikai termékeket indukciós zárral ellátni?

Egy kozmetikai márka megítélése és hírneve kulcsfontosságú: ezért használják a kozmetikai cégek az indukciós zárási technológiát.

Egy kozmetikai márka megítélése és hírneve kulcsfontosságú: ezért használják a kozmetikai cégek az indukciós zárási technológiát.

Az egyértelműen látható hozzáférés és a termék frissessége az indukciós zárás használatának két fő előnye.

Az indukciós technológia használatával biztosított zárás nagyban elősegítheti márkáját azáltal, hogy megvédi termékét a baktériumoktól és hőmérsékleti ingadozásoktól, valamint garantálja ügyfeleinek, hogy a termékhez nem fértek hozzá jogosulatlanul, és nem is romlott meg.

Ez különösen előnyös a „jóakaratú hozzáférés” esetében, amikor egy vevő a boltban leveszi a terméket a polcról, kipróbálja, majd visszarakja használt és nemkívánatos állapotban. Az így megrongálódott termék problémák forrása lehet a boltok számára, mivel a vevők gyakran nem hajlandóak felbontott terméket megvásárolni.

Az olyan termékek esetében azonban, ahol az illat fontos része az eladásnak, már illatosított fóliák is kaphatóak, amely lehetővé teszi a vevőnek, hogy megszagolja a terméket anélkül, hogy az negatívan befolyásolná annak küllemét.

A hermetikus zárás további előnye, hogy meggátolja az oxidációt, a kiszáradás és megkeményedés megelőzésével megnövelve az eltarthatóságot.

Az indukciós technológia megfelelő számos termék esetében, beleértve a krémeket, balzsamokat, radírokat, samponokat és fürdősókat.

Lépjen velünk kapcsolatba, ha meg szeretné tudni, hogy az Enercon hogyan képes megvédeni az Ön termékét és a hírnevét!

Kapcsolat

Esettanulmányokhoz

Tropic indukciós zárási technológiát

EGYÉRTELMŰEN LÁTHATÓ MEGBONTÁS

A természetes kozmetikumokat gyártó Tropic Skincare olyan megoldást keresett, amelynek révén ellenőrizhető a jogosulatlan hozzáférés, valamint megelőzhető a szivárgás. A cég ezért felkereste az Enercon Industries vállalatot, majd egy kézi indukciós zárófólia-hegesztőt épített be gyártósorába, hogy erős hermetikus zárral láthassa el termékeit.

KLEANSpa

BIZTONSÁGOS SZÁLLÍTÁS

A teljesen naturális szépségipari termékeket gyártó márkw, a KLEAN Spa hatalmas veszteségeket szenvedett a vevői panaszok és a termékszivárgások miatt. Annak érdekébe, hogy a problémát orvosolják, és hírnevüket megmentsék, egy hordozható indukciós záró gépet integrálat be gyártósorukra.

Lavendula indukciós palackzárással

HOSSZÚ POLCON TARTHATÓSÁGI IDŐ

A Lavendula de Simiane kozmetikai virágvízgyártó a termékek szivárgása ellen keresett megoldást. Ennek érdekében a cég kapcsolatba lépett az Enercon Industries vállalattal, majd egy indukciós zárófólia-hegesztőt épített a gyártósorába, hogy erős hermetikus zárral láthassa el termékeit.

Megoldasaink alapja a termekek vedelme

Több milliárd üveg lezárása világszerte

cosmetics industry footer