Három fő érv az indukciós zárás mellett

Miért kell a gyógyszeripari termékeket indukciós zárral ellátni?

A gyógyszeripari és egészségügyi vállalatok az egyértelműen látható hozzáférés, a hamisítás elleni védelem és a hosszú eltarthatósági idő miatt bíznak az indukciós zárási technológiában.

A gyógyszeripari és egészségügyi vállalatok az egyértelműen látható hozzáférés, a hamisítás elleni védelem és a hosszú eltarthatósági idő miatt bíznak az indukciós zárási technológiában.

Az 1980-as évekbeli chicagói Tylenol-gyilkosságok óta, amikor is a jogosulatlan hozzáférés miatt sorozatban haltak meg emberek mérgezés következtében, olyan szabályok vannak érvényben, amelyek megkövetelik, hogy a vény nélkül kapható termékek csomagolásán egyértelműen látható legyen a jogosulatlan hozzáférés.

Az egyértelműen látható hozzáférés egyik legegyszerűbb és legköltséghatékonyabb megoldása az indukciós zárás használata.

Egyes típusú zárófóliákat nem lehet eltávolítani anélkül, hogy ne maradjon nyoma a palack száján – ez felhívja a fogyasztó figyelmét arra, hogy valaki jogosulatlanul hozzáfért a termékhez.

Az indukciós technológiát alkalmazó zárás ezenfelül a gyógyszerhamisítványok egyre növekvő problémáját is kezelni tudja: becslések szerint minden évben körülbelül 1 millió ember hal meg hamisított gyógyszer fogyasztása miatt.

Az indukciós záráshoz hasonló technológiák használata segít megakadályozni, hogy az Ön termékét hamisítsák és márkájának megítélését ezáltal rontsák.

Az indukciós zárás további előnye, hogy megvédi a gyógyszereket és étrend-kiegészítőket a nedvességtől és baktériumoktól – ezzel megnövelve az eltarthatósági időt.

Az indukciós zárási technológia számos termék esetében megfelelő, beleértve a vényköteles gyógyszereket, vitamintablettákat és fehérjeporokat.

Lépjen velünk kapcsolatba, ha meg szeretné tudni, hogy az Enercon hogyan képes megvédeni az Ön termékét és a hírnevét!

Kapcsolat

Esettanulmányokhoz

Healthspan

EGYÉRTELMŰEN LÁTHATÓ MEGBONTÁS

A vitaminok, ásványi anyagok és egészségügyi kiegészítők házhoz szállítással foglalkozó Healthspan-nak szüksége volt egy olyan gépre, amely le tudja zárni vékony falú, téglalap alakú tárolóit. A cég kapcsolatba lépett az Enerecon Industries-al, akik egy egyedi gyártmányú indukciós zárót terveztek a vállalat részére, amely képes a különleges dobozok lezárására

whitehills

TARTÓS ZÁRÁS

A Whitehills Supplements, egy fehérjepor gyártó cég, megoldást keresett arra, hogy meggátolja a záró fóliák megsérülését és ezzel a vevők panaszait is. Hogy ezt elérje, a vállalat egy Enercon gyártmányú indukciós záró gépet illesztett be a gyártósorára, annak érdekében, hogy tárolóit teljesen légmentesen zárja le./p>

Lindens

TARTÓS ZÁRÁS

Az étrend kiegészítőket gyártó Lindens Apothecary, azzal a kihívással találta szembe magát, hogy egy téglalap alakú tárolót kellett lezárjanak. A cég felvette a kapcsolatot az Enercon Industries-val, hogy megoldást találjanak a problémára és beillesztették az egyik legkeresettebb indukciós zárót gyártósorukba.

A megoldásaink pecset minősége a kozpontja megoldasainkat

Több milliárd üveg lezárása világszerte

a gyógyszeriparban footer