Miben különböznek az Enercon indukciós kupakos tömítő gépekaz olcsó import gépektől?

Az Enercon indukciós palackzárója által előállított elektromágneses indukciós energia árnyékolással rendelkezik annak megakadályozása érdekében, hogy az indukciós energia az éppen hegesztett palack nyakán kívül máshová is eljusson. Az Enercon záróhegesztők CE- és EMC-megfelelőséggel rendelkeznek, ami általában nem mondható el az olcsó import berendezésekről.

Az Enercon indukciós hőhegesztője különálló tápegységgel és hegesztőfejjel rendelkezik, így a hegesztőfejek a különböző hegesztési alkalmazásokhoz gyorsan és egyszerűen kicserélhetők.

  • Az olcsó import gépek ritkán kínálnak cserélhető tekercseket a különféle alkalmazásokhoz, így ha a gyártás módosul, a hegesztő használhatatlanná válik.

  • Az Enercon indukciós kupakzáró tervezési minősége lehetővé teszi annak megbecslését, hogy milyen paraméterekkel képes a berendezés hibátlanul működni. A beállítást követően a gép 100%-osan megbízható záróhegesztést készít, minden egyes alkalommal. Kerüljön akár egy termék, vagy egy egész termékcsalád a hegesztőfej alá.
  • Az olcsó import gépek tervezési minősége nem nyújthat ilyen megbízható eredményeket, így nem lehet biztos benne, hogy a hegesztés minősége megfelelő.

  • Gépeink minőségi alkatrészekből és hosszú élettartamra készültek, kevés karbantartást igényelnek, így hosszú évekig tudják végezni minden egyes palack záróhegesztését.

    Gyors szervizt kínálunk és kiszállítjuk az alkatrészeket, ha sürgős műszaki segítségre van szüksége.

  • Ez ritkán fordul elő olcsó import gépek esetén, amelyeknek gyakran „pihenniük” kell a hegesztési műveletek között, és nincs szerviztámogatás vagy pótalkatrész-ellátás.

Kapcsolat

Az Enerconnál teljes erőbedobással azon dolgozunk, hogy a tökéletes megoldást nyújtsuk ügyfeleinknek.

Büszkék vagyunk arra, hogy támogatási és szervizszolgáltatásaink, továbbá pótalkatrészeink mindig széles körben elérhetőek.

service mid

Mint mondanak az ügyfeleink

ARLA

EGYÉRTELMŰEN LÁTHATÓ MEGBONTÁS

„Az új beruházás mérete és mértéke biztosítja az Arla vezető pozícióját az Egyesült Királyság tejiparán belül. Meghúztunk egy jelképes vonalat a homokban, amitől számoljuk az új generációs tejtermelést.”

Peter Lauritzen, az Arla Foods UK CEO-ja
Chemfix

HOSSZÚ POLCON TARTHATÓSÁGI IDŐ

„Az Enercon Industries vállalatot más gyártóknak is javaslom, mind a termékek teljesítőképessége, mind pedig a zárófólia-hegesztőik használata által biztosított előnyök miatt.”

Paul Banks, a Chemfix beszerzési és ellátási igazgatója
Clarks

EGYÉRTELMŰEN LÁTHATÓ MEGBONTÁS

„Azért választottuk az Enercon indukciós zárófólia-hegesztőjét, mert a szakmában híres a megbízhatóságáról… Telepítésük óta nem volt semmi gondunk az Enercon indukciós zárófólia-hegesztőivel – több mint nyolc év alatt nem volt egyetlen meghibásodás sem. Bárcsak a többi gép is ilyen jól működne.”

Mark Leverington, a Clarks szállítóilánc-menedzsere
Floratine

BIZTONSÁGOS SZÁLLÍTÁS

„A megbízhatóságot nem lehet beárazni. A vevői panaszok majdnem teljesen megszűntek és a problémáink 99% megoldódott az indukciós zárással- az ég küldte ezt a megoldást.”

Darryl King, a Floratine Operációs Managere
Megoldasaink alapja a megbizhato gepek