Az Enercon indukciós zárófólia hegesztő standard sorsebességei

Super Seal™ | Max. 30 méter percenként
Super Seal™ Touch | Max. 40 méter percenként
Super Seal™ Max | Max. 100 méter percenként

Az indukciós zárófólia hegesztő termékvonalunkat

Tömítőfólia-hegesztőink kompaktak, léghűtésűek, könnyen felszerelhetők és kezelhetők, teljes mértékben megfelelnek az Egyesült Királyság és az európai előírásoknak.

Az indukciós zárófólia hegesztő termékvonalunkat úgy terveztük, hogy a lehető legalacsonyabb teljes belekerülési költségek mellett nyújtsa az élenjáró technológiát, amit a magas szintű megbízhatóság, az alacsony karbantartási költségek és a kisebb rezsiköltség révén teljesít.

Akár kis akár nagy mennyiséget kell lezárnia, van hozzá Enercon indukciós zárófólia hegesztő.

Számos tényező befolyásolja a zárófólia-hegesztő kiválasztását, beleértve a termelési mennyiséget és a gépsor sebességét, a terméket, a tartályát, a kupak méretét, alakját és magasságát, valamint az Ön által használt zárófóliát.

Minden gépsorba épített berendezésekhez kétféle energiatakarékos tekercstípust kínálunk – az alagutas tekercset és a lapos tekercset. Mindegyikből több változat létezik, így Ön is megtalálja a palackjai és kupakjai méretéhez és típusához tökéletesen illeszkedő tekercseket. Tökéletes, ingadozás nélkül kiváló minőségű palackzárást biztosítanak 15-től 150 mm-ig.

Strapabíró, teljesen állítható rozsdamentesacél állvánnyal (élelmiszeripari és tiszta környezetbe való) is rendelhetők, ráadásul csak egy elektromos hálózatra van szükségük.

A jobb oldalon lévő forma kissé jelzi, hogy melyik tömítőfólia lehet a megfelelő az adott helyzetben.

Adja meg a gépe adatait

Esettanulmányokhoz

GSK

HOSSZÚ POLCON TARTHATÓSÁGI IDŐ

„A GlaxoSmithKline-nak sok fejtörést okozott, hogy nem tudta ovális alakú, ‘pattintó kupakos’, Horlicks flakonjainak hegesztését megoldani. Ezért a vállalat kapcsolatba lépett az Enercon Indusries-al, hogy kikérje tanácsukat és megoldást találjon a problémára.”

Beanies

MEGAKADÁLYOZZA A SZENNYEZŐDÉST

„A Beanies Flavour Co. kávégyár az ízesített instant kávé termékéhez keresett egy tisztább zárási technológiát. Ebben az esetben az indukciós zárás hatékonyabbnak bizonyult a ragasztónál.”

indukciós-zárási-technológiár-zipz

TARTÓS ZÁRÁS

„A Zipz Inc. nevű bortermelő vállalatnak alternatív megoldásra volt szüksége az egyadagos borospoharainak lezárásához. A szivárgások elkerülése érdekében a cég átállt az indukciós zárási technológiára.”

Megoldasaink alapja a megbizhato gepek