Super Seal™ Max | Max. 100 méter percenként
MaxTouch-full-length-1

Super Seal™ Max indukciós zárófólia hegesztő

A Super Seal™ Max a leggyorsabb, gyártósorba integrált lezárókészülék a piacon

A Super Seal™ Max a leggyorsabb, gyártósorba integrált lezárókészülék a piacon, amely kettős tekerccsel ellátva nagy sebességű, percenként akár 100 métert is megtevő csomagoló gépsorokban is használható.

Ez a kéttekercses indukciós palackzáró fóliahegesztő nagyobb teljesítményt nyújt és könnyen kezelhető többnyelvű érintőképernyőt.

Ez a fejlett indukciós zárófólia hegesztő megbízható zárást biztosít különböző működési ablakokkal, ami kiegyenlíteni képes a kupak, bélés és palack tűrésbeli eltéréseket.

A léghűtéses tápegység az indukciós hegesztőtekercsektől külön található, így gyorsan és egyszerűen cserélheti a tekercseket, ha különféle termékeket kell egy gyártósoron lezárni.

Kérjen árajánlatot

Super Seal™ Max – Ideálisak a nagyszériás gyártósorokhoz

curve line over half trans.png

A Super Seal™ Max ideális olyan csomagolási környezetekhez, ahol percenként akár 100 métert is megtevő gyártósorokat használnak.

mid section graphic

Esettanulmányokhoz

GSK

HOSSZÚ POLCON TARTHATÓSÁGI IDŐ

„A GlaxoSmithKline-nak sok fejtörést okozott, hogy nem tudta ovális alakú, ‘pattintó kupakos’, Horlicks flakonjainak hegesztését megoldani. Ezért a vállalat kapcsolatba lépett az Enercon Indusries-al, hogy kikérje tanácsukat és megoldást találjon a problémára.”

Beanies

MEGAKADÁLYOZZA A SZENNYEZŐDÉST

„A Beanies Flavour Co. kávégyár az ízesített instant kávé termékéhez keresett egy tisztább zárási technológiát. Ebben az esetben az indukciós zárás hatékonyabbnak bizonyult a ragasztónál.”

indukciós-zárási-technológiár-zipz

TARTÓS ZÁRÁS

„A Zipz Inc. nevű bortermelő vállalatnak alternatív megoldásra volt szüksége az egyadagos borospoharainak lezárásához. A szivárgások elkerülése érdekében a cég átállt az indukciós zárási technológiára.”

Megoldasaink alapja a megbizhato gepek