Az indukciós palackzáró berendezések gyártói közül az Enercon kínálja az indukciós tekercsek és zárófejek legnagyobb választékát.

Az Enercon kétféle tekercstípust kínál, és ezekből rengeteg variáció létezik, így Ön is megtalálja a palackjai és kupakjai méretéhez és típusához tökéletesen illeszkedő tekercseket, amelyek mindig hibátlan és pontos palackzárást biztosítanak Önnek.

Az alagutas tekercsek nagyobb teljesítményt tesznek lehetővé, mint a hagyományos lapos tekercsek.
Ezzel szemben a lapos tekercsek 15–150 mm között bármilyen méretű kupakok zárására alkalmasak, így nagyon rugalmasan használhatók.

A mélycsatornás tekercs kúpos, hegyes vagy egyéb formájú kupakokhoz használatos. Az univerzális tekercsek pedig a lapos tekercs változatai.

Az univerzális tekercs a Super Seal™ és a Super Seal™ Touch modelleknél érhető el – ezek a lapos hegesztőfejek elfordíthatók, hogy különféle alkalmazásokhoz is használhatók legyenek. 20 és 150 mm közötti átmérőjű kupakokkal rendelkező tartályok lezárására alkalmasak. Ideálisak a különböző tartályokat lezáró csomagolókhoz, ráadásul kiemelkedő sokoldalúságot mutatnak a zárás terén.

A csomagolóipari szereplők gyakran nem ismerik fel, hogy a hegesztés hatékonysága a hegesztőfej kialakításától függ.. A gyors, hatékony, állandó minőségű hegesztés létrehozásának titka a zárófóliába való energiatovábbítás.

Az Enercon indukciós tekercsek ugyanolyan hegesztési minőséget biztosítnak, akár egyetlen, akár egy egész sor kupak található az indukciós tekercs alatt.

Kapcsolat

Mielőtt hegesztőfejet ajánlanánk, mi az Enerconnál figyelembe vesszük a kupak átmérőjét és magasságát, a gépsor sebességet és az adott esetben szükséges fóliabetét típusát.

LAPOS TEKERCS

LAPOS TEKERCS

ALAGUTAS TEKERCSEK Indukciós Tekercsek

ALAGUTAS TEKERCSEK

SZÉLES ALAGÚT TEKERCS Indukciós Tekercsek

SZÉLES ALAGÚT TEKERCS

MÉLYCSATORNÁS TEKERCS Indukciós Tekercsek

MÉLYCSATORNÁS TEKERCS

Műszaki szakembereink az Ön igényei alapján választják ki a legmegfelelőbbet egyedülálló tekercseink közül, hogy maximális termelékenységet érhessen el minimális energiaszükséglet mellett.

Indukciós fóliahegesztő technológiánkkal minden nap 200 millió palackot zárnak le Európában

food-image-bottom

Esettanulmányokhoz

GSK

HOSSZÚ POLCON TARTHATÓSÁGI IDŐ

A GlaxoSmithKline-nak sok fejtörést okozott, hogy nem tudta ovális alakú, ‘pattintó kupakos’, Horlicks flakonjainak hegesztését megoldani. Ezért a vállalat kapcsolatba lépett az Enercon Indusries-al, hogy kikérje tanácsukat és megoldást találjon a problémára.

Lindens

TARTÓS ZÁRÁS

“Az Eneron egy olyan egyedi hevítő alagutat fejlesztett ki, amely lehetővé teszi az energia egyenlő elosztását a tároló nyakán annak érdekében, hogy tökéletes zárást biztosítson, anélkül, hogy túlmelegítené a fóliát.”

Dave Broadhead, a Lindens Apothecary Igazgatója
Mendes-Goncalves

MEGNÖVEKEDETT GYÁRTÁSI SEBESSÉG

„Kizárólag az Enercon biztosít olyan indukciós palackzáró gépeket, amelyekkel le tudjuk zárni különleges kialakítású kupakkal rendelkező gourmet szószainkat.
A zárófejek cseréje is kimondottan egyszerű, így a termelés nem szenved időveszteséget a különböző méretű termékekkel végzett munka során.”

Carlos Prino, a Mendes Gonçalves ipari projektvezetője
A