Három fő érv az indukciós zárás mellett

Miért kell a háztartási termékeket indukciós zárral ellátni?

A háztartási termékek gyártói az alábbi három fő érvet sorolták fel az indukciós zárási technológiára való áttérésük kapcsán: szivárgásmegelőzés, nagyobb vevői elégedettség és hosszabb eltarthatósági idő.

Az indukciós technológia által biztosított erős és megbízható zár védelmet biztosít az olyan költséges folyamatok ellen, mint például a forgalmazóktól származó visszáru, amely a szivárgások miatt fordulhat elő.

Az ép zárás ezenfelül biztosítja a végfelhasználót a termék minőségéről, valamint garantálja, hogy a termék ugyanazt a magas minőséget
képviselje, mint amikor az elhagyta a gyárat. Ennek köszönhetően nő a fogyasztói bizalom és a márka megítélése javul.

Az indukciós hővel végzett zárás különféle folyadékok, gélek és porok zárására alkalmas, például tisztítószerek, mosóporok, szappanok és fehérítők.

Lépjen velünk kapcsolatba, ha meg szeretné tudni, hogy az Enercon hogyan képes megvédeni az Ön termékét és a hírnevét!

Kapcsolat

Esettanulmányokhoz

KIK

MEGNÖVEKEDETT BIZTONSÁG

A KIK Custom Products háztartásitermék-gyártó indukciós palackzárást használ az egyik fő termékének megbízható zárásához. A cég csak dicséri az Enercon berendezés nyújtotta előnyöket, amióta az indukciós zárási technológiát hozzáadták gyártási sorukhoz.

Greyland

BIZTONSÁGOS SZÁLLÍTÁS

A tisztítószer- és vegyszergyártó Greyland Limited-nek egy olyan megoldásra volt szüksége, amely megakadályozza szőnyegtisztító termékei szivárgását szállítás közben. Hogy megoldják problémájukat, az Enercon Industries-hoz fordultak és beruháztak egy kézi indukciós záróra, a Super Seal™ Junior-ra, és mostanra teljesen kiküszöbölték a termék szivárgását.

A megoldásaink pecset minősége a kozpontja megoldasainkat

Több milliárd üveg lezárása világszerte

industry Háztartási footer