Melyik illik leginkább az önök termelő létesítményére?

GYÁRTÓSORI TERMÉKSKÁLA

KÉZI ZÁRÓK

KUPAK NÉLKÜLI ZÁRÁS

curve line under

Megismételhető és megbízható lezárás

Az indukciós zárógépek és zárási technológiák jelenleg elérhető legszélesebb választékát kínáljuk.

Az Enercon indukciós zárási technológiák jelenleg elérhető legszélesebb választékát kínáljuk.

Van indukciós zárófólia hegesztőnk bármilyen termelési környezetre – a kis volumenű, induló vagy tesztelő létesítményektől kezdve egészen az olyan töltő, kupakoló és záró sorokig, amelyek a jelenlegi legnagyobb, globálisan akár percenkénti 100 méteres sebességen járnak.

Tömítőfólia-hegesztőink kompaktak, léghűtésűek, könnyen felszerelhetők és kezelhetők, és teljes mértékben megfelelnek az Egyesült Királyság és az európai előírásoknak.

Higiénikus, megismételhető és megbízható zárást biztosítanak a lehető legalacsonyabb üzemeltetési költségek mellett, a magas szintű megbízhatóság, az alacsony karbantartási költségek és a csökkentett általános költségek révén.

A megbízható lezáráshoz elengedhetetlen az indukciós tekercs kialakításának hozzáigazítása az üveg és a kupak méretéhez, illetve alakjához.
Az indukciós palackzáró berendezések gyártói közül az Enercon kínálja az indukciós tekercsek és zárófejek legnagyobb választékát.

Így le tudjuk zárni az olyan 15–150 mm átmérőjű, illetve szokatlan formájú és méretű kupakokat, amelyeket más gyártók nem.

Kapcsolat

curve line over

Így le tudjuk zárni az olyan 15–150 mm átmérőjű, illetve szokatlan formájú és méretű kupakokat, amelyeket más gyártók nem

food-image-bottom

Mint mondanak az ügyfeleink

Mendes-Goncalves

HOSSZÚ POLCON TARTHATÓSÁGI IDŐ

„Mindazon indukciós záró gépek közül, amiket kipróbáltunk, egyértelműen az Enercon vált be a legjobban. A gépek erősek, hatékonyak és könnyen beintegrálhatóak a gyártósorra, miközben tartják a termelési sebességet.”

Carlos Prino, Industrial Projects Director at Mendes Carlos Prino, Ipari Projekt Vezető a Mendes-nél
Orchard Valley Foods

HOSSZÚ POLCON TARTHATÓSÁGI IDŐ

„Szakértelmük és az általuk kínált termékek a legjobbak a piacon, és a berendezésük megvásárlásával biztosak voltunk benne, hogy minőségi termékhez és támogatáshoz jutunk.”

Samuel Tozer, Orchard Valley Foods telephelyvezetője
case study shaws

MEGNÖVEKEDETT GYÁRTÁSI SEBESSÉG

„Mindenki, akivel kapcsolatba kerültem, barátságos, segítőkész és professzionális – az Enercon megérti a gyártás okozta nyomást. Támogatásának minősége az elsődleges indok, hogy vettünk még egy gépet.”

Jim Peace, A Shaws termelési igazgatója
A megoldásaink pecset minősége a kozpontja megoldasainkat