wyepack

Egy szerződött csomagolási szolgáltató egy ügyfelének úgy segített a csomagolás tisztán tartásában, hogy indukciós zárásra váltott, amely megszüntette a szivárgásokat.

Amkor a Wyepak cég csomagolási és töltési szakemberei egy kerékpártisztító márkának dolgoztak, azzal szembesültek, hogy a palackoknál túl gyakran fordult elő szivárgás. Mivel korábban már dolgoztak az Enercon Industries vállalattal, a Wyepak meggyőzte ügyfelét, hogy váltsanak az indukciós zárásra az erősebb és megbízhatóbb zárás érdekében.

Kapcsolat

Az indukciós palackzárásból eredő előnyök

Esettanulmány

Amikor a Wyepak cég csomagolási és töltési szakemberei egy kerékpártisztító márkának dolgoztak, azzal szembesültek, hogy a palackoknál túl gyakran fordult elő szivárgás.

„Ügyfelünk számára nagy probléma volt a szivárgás”, mesélte Mark Tooth, a Wyepak ügyvezető igazgatója.

„A palackoknak csak egyszerű kupakjuk volt, amitől az ügyfél azt várta, hogy elegendő lesz a záráshoz, és lehetővé teszi, hogy a termék azonos állapotban érkezzen meg, függetlenül attól, hogy Kazahsztánba megy vagy az angliai Basingstoke-ba küldték.

De ez nem így volt, és mi szerződött csomagolóként tudtuk, hogy a szivárgás milyen hatással és költséggel járhat a cég számára.”

Mivel már évek óta együtt dolgoztak az Enercon Industries vállalattal, a Wyepak meggyőzte az ügyfelét arról, hogy az indukciós zárás megoldja ezt a problémát.

„Az indukciós zárás megadja a cégnek a magabiztosságot”, magyarázta Tooth úr.

„Ha a palack zárral van ellátva, megnyugtatóan hat a cég számára, hogy van valami a termék és a légkör között”, tette hozzá.

Az indukciós zárás fontosságán túl Tooth úr kiemelte annak jelentőségét is, hogy a csomagolóberendezést olyan vállalattól kell beszerezni, amely értékesítés utáni támogatást is nyújt.

„Már évek óta megvan az Enercon Super Seal™ gépünk, és pont egy nagy promóciós akció közepén akadt gondunk vele”, mondta.

„Felhívtam az Enercont, ahol egy mérnök telefonon keresztül diagnosztizálta a hibát, és olyan gyorsan megoldotta problémát, hogy egyáltalán nem vesztettünk termelési időt.

Az Enercon Super Seal™ kulcsfontosságú számunkra, és mivel az állásidő komoly következményekkel járhat, a megfelelő támogatás kiemelt szerepet játszik.
Az Enercon egy remek cég, és rendkívüli szolgáltatást nyújt.”

Ha többet szeretne megtudni a Wyepak vállalatról, kattintson ide, ha pedig ha többet szeretne megtudni az Enerconról és Super Seal™ termékpalletájáról, kattintson ide.

wyepak
„Ha a palack zárral van ellátva, megnyugtatóan hat a cég számára, hogy van valami a termék és a légkör között.”
Mark Tooth, a Wyepak ügyvezető igazgatója
ESETTANULMÁNY LETÖLTÉSE
Vissza az esettanulmányokhoz