whitehills

A fehérjepor gyártója is indukciós palackzáró technológiát használ, hogy biztosítsa a tartós zárást és kielégítse vevői igényeit.

A Whitehills Supplements, egy fehérjepor gyártó cég, megoldást keresett arra, hogy meggátolja a záró fóliák megsérülését és ezzel a vevők panaszait is. Hogy ezt elérje, a vállalat egy Enercon gyártmányú indukciós záró gépet illesztett be a gyártósorára, annak érdekében, hogy tárolóit teljesen légmentesen zárja le.

Kapcsolat

Az indukciós palackzárásból eredő előnyök

Esettanulmány

A Whitehills Supplements, aki a body builderek részére gyárt fehérje port, úgy döntött, hogy az Enercon Industries indukciós záró gépét fogja használni tárolóik hermetikus lezárásához, hogy megfeleljenek vevőik elvárásainak.

“Azért használjuk az indukciós zárási technológiát, mert ezt vevőink megkövetelik,” mondta Richard Willmott, a Whitehills Supplements Igazgatója.

“Ebbe az irányba halad a piac, és vevőink szeretik látni a hermetikusan lezárt termékeket, mert ez biztosítja őket afelől, hogy az nem lett meghamisítva,” tette hozzá.

A fehérje kiegészítőket por formában gyártja le a vállalat, amelyeket 3 és 6 literes PPE tárolókba töltenek ezt követően, majd indukciós technológiával zárják le őket.

A vállalat indukciós zárási technológiájával kapcsolatban Mr Willmott a következőt mondta: “Az indukciós zárás különösen fontos cégünkre és a termékre nézve. “Ez egy gyors folyamat, tekintve, hogy a fóliát nem kell lenyomva tartsuk, vagy amiatt aggódni, hogy az megfelelően van-e felhelyezve a hegesztés előtt; a kupakolt tárolók gond nélkül áthaladnak a hegesztő alatt, amely akadály nélküli termelést jelent az egész gyártósoron.

“Az indukciós kupakzárással csökken a termék megsérülésének esélye, amely kedvező cégünkre nézve.” A fehérje porok egyre népszerűbbé vállnak és hatalmas a verseny a piacon, a vevők ezért már egy bizonyos minőséget keresnek.

“A legtöbb fehérjepor gyártó cég már átállt az indukciós zárási technológia használatára, és számunkra is fontos hogy megfeleljünk az iparági elvárásoknak,” mondta Mr Willmott.

A múltban használt zárási technológiáikkal kapcsoltban Mr Willmott a következőket nyilatkozta: “Az ezelőtt használt záró fóliák könnyen megrongálódtak.

“Az indukciós záró fólia használatának bevezetésével elkerülhetjük a megrongálódott vagy gyenge záró fóliával ellátott termékek forgalomba kerülését, amelyek miatt vevőink csak reklamáltak.”

Whitehills Supplements 2012 óta használja az Enercon Industies Super Seal™ Junior indukciós záró fólia hegesztőjét, ezen idő alatt majdnem megduplázta a zárási teljesítményt, 6000 tároló dobozra naponta.

“Azért választottuk az Enercon félautomata indukciós záróját, mert megfizethető és felhasználóbarát, és mert tökéletesen kielégítette mikro vállalkozásunk igényeit,” mondta Mr Willmott.

“Mindenképpen javasolnám az Enercon Industies-t más cégeknek is. “Az igazat megvallva nemrégiben újra felvettük a kapcsolatot az Enercon-nal, mert terjeszkedésen gondolkozunk,” tette hozzá.

Hogy többet tudjon meg a Enercon Industries különböző indukciós záró fóliázóiról, látogasson el ide.

whitehills
"Az indukciós kupakzárással csökken a termék megsérülésének esélye, amely kedvező cégünkre nézve."
Richard Willmott, a Whitehills Supplements Igazgatója