vetoquinol logo

A Vetoquinol Biowet Sp Zoo egy olcsó kézi záróberendezésről áttért a gyártósorra telepített Enercon Super Seal™ 75-re.

A Vetoquinol Biowet Sp Zoo egy olcsó kézi záróberendezésről áttért a gyártósorra telepített Enercon Super Seal™ 75-re. A váltás megnövekedett termelési kapacitást eredményezett olcsóbb ár mellett, valamint következetesebb hermetikus zárakat hoz létre.

Kapcsolat

Az indukciós palackzárásból eredő előnyök

Esettanulmány

A Vetoquinol Biowet Sp Zoo egy olcsó kézi záróberendezésről áttért a gyártósorra telepített Enercon Super Seal™ 75-re. A váltás megnövekedett termelési kapacitást eredményezett olcsóbb ár mellett, valamint következetesebb hermetikus zárakat hoz létre.

Az állatok és emberek egészsége iránt elkötelezett Vetoquinol globális csoport tagjaként aVetoquinol Biowet lengyelországi székhelyű cég mindig indukciós zárófólia-hegesztéssel zárta állatorvosi termékeit. A megrendelőik számára megnyugtató, hogy a termékhez nem fértek hozzá illetéktelenül, ezenkívül hosszabb eltarthatóságot is eredményez.

Mikor megbízható zárást kerestek macskák számára készült, 100 ml űrtartalmú, 16 mm átmérőjű nyílással rendelkező magas üvegcsében forgalmazott szemcseppjüknek, a Vetoquinol az Enerconhoz fordult.

Daniel Adamski, a Vetoquinol befektetési tanácsadójának elmondása szerint „Azért választottuk az Enercont, mert piaci vezetőként rengeteg gyakorlati tapasztalatuk van, illetve mivel a zárási tesztek során nagyon együttműködőnek bizonyultak abban, hogy megtaláljuk a tökéletes zárást ennek a nehézkesen lezárható kiszerelési egységnek.”

Egy szemcsepp kupakja sokkal magasabb a legtöbb zárásnál, így megfelelő zárófej nélkül nehéz megbízható zárást biztosítani.

Az Enercon több indukciós tekerccsel rendelkezik, így megfelel minden elvárásnak. Ebben az esetben a mély, keskeny alagutas tekercs még ilyen kicsi átmérőjű kupak/fólia esetében is következetes zárást biztosít.

Mivel a termék gyártását áthelyezték egy másik országba, az új gyártósor kiépítésekor a Vetoquinol Biowet kézi záróberendezését egy Enercon Super Seal™75-re cserélte, amely mély és keskeny alagutas tekerccsel rendelkezik. A maximális termelékenység és zárási minőség érdekében ezenkívül egy hátralékérzékelővel, fóliaszenzorral és adagolórendszerrel rendelkező Sentri-System vezérlőegységet is telepítettek.

A Vetoquinol Biowet futószalagja 16 méter/perces sebességgel fut. Ennek megfelelően hatékonyabbá tette a személyzeti igényt, lecsökkentette a termelési költségeket és a hermetikus zár által biztosított minőség révén hozzájárult a márka jó híréhez.

Daniel Adamski azzal fejezte be beszámolóját, hogy elmondta: „Szívesen ajánlom az Enercont és gépeit mindenkinek, aki minőségi tanácsokat és zárást keres.”

Ha többet szeretne megtudni a Vetoquinol Biowet Sp Z.o.o. cég, kattintson ide, és ha többet szeretne megtudni az Enercon indukciós sapka tömítőelemek tartományáról, látogasson el ide.

vetoquinol logo

„Azért választottuk az Enercont, mert piaci vezetőként rengeteg gyakorlati tapasztalatuk van, illetve mivel a zárási tesztek során nagyon együttműködőnek bizonyultak abban, hogy megtaláljuk a tökéletes zárást ennek a nehézkesen lezárható kiszerelési egységnek.”

Daniel Adamski, a Vetoquinol befektetési tanácsadója