Tropic indukciós zárási technológiát

A természetes kozmetikumokat gyártó Tropic Skincare olyan indukciós zárófóliás megoldást keresett, amellyel hermetikusan le tudja zárni palackjait, és amely megóvja termékeinek minőségét.

A természetes kozmetikumokat gyártó Tropic Skincare olyan megoldást keresett, amelynek révén ellenőrizhető a jogosulatlan hozzáférés, valamint megelőzhető a szivárgás. A cég ezért felkereste az Enercon Industries vállalatot, majd egy kézi indukciós zárófólia-hegesztőt épített be gyártósorába, hogy erős hermetikus zárral láthassa el termékeit.

Kapcsolat

Az indukciós palackzárásból eredő előnyök

Esettanulmány

A természetes kozmetikumokat gyártó Tropic Skincare olyan indukciós zárófóliás megoldást keresett, amellyel hermetikusan le tudja zárni palackjait, és amely megóvja termékeinek minőségét.

Susan Ma, a cég ügyvezető igazgatója, aki második helyezést ért el a BBC népszerű „The Apprentice” című műsorának 2011-es évadjában, azért döntött az indukciós zárás mellett, hogy ezzel védje termékeinek minőségét és javítsa a vevői elégedettséget.

„Miután láttuk, hogy milyen rendkívüli előnyöket lehet elérni az Enercon indukciós zárófólia-hegesztőivel, ez volt a kézenfekvő döntés a Tropic Skincare céljainak megvalósításához: a bőrápolási termékeink folyamatos fejlesztéséhez és termékpalettánk szélesítéséhez”, mondta Susan Ma.

A díjnyertes természetes kozmetikumokat gyártó Tropic vállalat az Enercont a berendezéseiben használt fejlett és megbízható technológia, valamint az iparalapú tudás miatt választotta.

„Az indukciós zárófólia-hegesztés hatékony megoldás a kozmetikai termékek gyártói számára, mivel megvédi a termékek integritását, miközben növeli a vevői elégedettséget és a márka megítélését is”, mesélte Brian Tyndall, az Enercon Industries Egyesült Királyságért felelős értékesítési menedzsere.

„A termék minősége alapvető fontosságú a kozmetikai iparban, így nagy előnyt jelent annak bizonyíthatósága, hogy a termékhez nem fértek hozzá jogosulatlanul”, tette hozzá. Az indukciós technológiával elérhető sértetlen zár a termékek eltarthatóságát is növeli, mivel megvédi őket a szennyeződésektől és az oxidációtól.

Az Enercon Super Seal™ Junior használatával a Tropic Skincare termékek széles skálája élvezi az indukciós zárófólia-hegesztés előnyeit – használatával megakadályozható a jogosulatlan hozzáférés, megnövelhető az eltarthatóság, valamint szivárgásmentes tárolás biztosítható.

Ha többet szeretne megtudni a Tropic Skincare természetes kozmetikumairól, kattintson ide, ha pedig többet szeretne megtudni az Enercon Industries indukciós zárófólia-hegesztő termékeiről, látogasson el ide.

Tropic indukciós zárási technológiát
„Miután láttuk, hogy milyen rendkívüli előnyöket lehet elérni az Enercon indukciós zárófólia-hegesztőivel, ez volt a kézenfekvő döntés a Tropic Skincare céljainak megvalósításához: a bőrápolási termékeink folyamatos fejlesztéséhez és termékpalettánk szélesítéséhez.”
Susan Ma, ügyvezető igazgató