Beanies

Ez a kávégyár az indukciós hővel végzett zárásra való áttéréssel „tisztább” zárási technológiát vezet be.

A Beanies Flavour Co. kávégyár az ízesített instant kávé termékéhez keresett egy tisztább zárási technológiát. Ebben az esetben az indukciós zárás hatékonyabbnak bizonyult a ragasztónál.

Kapcsolat

Az indukciós palackzárásból eredő előnyök

Esettanulmány

Egy ízesített kávékat gyártó vállalat az indukciós zárási technológiára tért át, miután úgy döntött, hogy a korábbi megoldás „elavult” és „kosszal jár”.

A Beanies Flavour Co. vállalat, amely egy garázsban végzett kísérletként indult, már az Enercon Super Seal™ indukciós zárófólia-hegesztő palettájával zárja üvegeit.

A Beanies akkor kezdett el az Enercon Industries vállalattal dolgozni, amikor úgy döntött, hogy többé nem akar ragasztót használni üvegeinek zárásához.

Lee Hull, a Beanies üzemmenedzsere szerint: „Korábban ragasztóval erősítettük a zárófóliát az üveghez, de úgy láttuk, hogy ez a megoldás kissé elavult és potenciálisan kosszal jár, ezért úgy döntöttünk, hogy áttérünk egy tisztább és hatékonyabb megoldásra a termékek zárását illetően.”

A cég ekkor elkezdte tanulmányozni az indukciós hőt hasznosító zárófólia-hegesztő gépeket, és több szakmabeli kapcsolatától kért tanácsot.

„Azt találtuk, hogy egészen sok megoldás közül választhatunk”, mondta Hull úr.

„Mivel nem vagyunk jártasak a technológiában, visszajelzést kértünk több olyan üzleti partnerünktől, akik indukciós zárófólia-hegesztővel dolgoznak. Az Enerconnal kapcsolatos visszajelzések mind pozitívak voltak, így kapcsolatba léptünk velük, hogy több részletet tudjunk meg.

„Miután beszéltünk az Enerconnal és kísérleteztünk üvegeinkkel és fedeleinkkel, elégedettek voltunk az eredményekkel is, valamint azzal is, hogy hogyan bántak velünk potenciális ügyfélként. Ezért döntöttünk úgy, hogy az Enercon indukciós zárófólia-hegesztőjét választjuk.”

A Beanies mára már az Enercon egyik legnépszerűbb indukciós zárófólia-hegesztőjét, a Super Seal™ 75-öt választotta. Lee úr az indukciós zár előnyeit illetően még hozzáfűzte: „Előnyei közé tartozik, hogy nagyon tiszta technológia.

Az indukciós zárás lecsökkenti a termék ragasztóval való szennyezettségének kockázatát. Gyorsan fel lehet állítani, és gyorsan le is lehet vele állni.

Ezenkívül vállalatként megnyugtató a tudat, hogy a termékünk teljesen le van zárva és nem tudnak kiszabadulni a remek ízek.”

A Beanies vállalatot 2009-ben alapították – csupán egy évvel azután, hogy Mark Porteous, a cég vezérigazgatója kísérletezni kezdett azzal, hogy garázsában különböző ízeket adott kávéhoz.

A kávé mára már az Egyesült Királyság olyan jelentős áruházaiban kapható, mint a Sainsbury’s és a Tesco.

Ha többet szeretne megtudni a Beanies vállalatról, kattintson ide, ha pedig többet szeretne megtudni a Super Seal™ termékpalletáról, kattintson ide.

Beanies
„Az indukciós zárás lecsökkenti a termék ragasztóval való szennyezettségének kockázatát. Gyorsan fel lehet állítani, és gyorsan le is lehet vele állni. Ezenkívül vállalatként megnyugtató a tudat, hogy a termékünk teljesen le van zárva és nem tudnak kiszabadulni a remek ízek.”
Lee Hull, a Beanies üzemmenedzsere