shaws

Az Enercon Industries vállalatot dicsérik hosszú élettartamú gépeiért és kiváló szolgáltatásaiért és támogatásáért

A Shaws, egy chutney-, savanyúság- és szószgyártó vállalat már több mint 20 éve élvezi az indukciós zárófólia-hegesztés előnyeit. A cég nemrégiben felfejlesztette technológiáját, és beszerezte az Enercon egyik legerősebb gépét.

Kapcsolat

Az indukciós palackzárásból eredő előnyök

Esettanulmány

Az Enercon Industries vállalatot – amely büszke páratlan megbízhatóságára és kiváló szolgáltatásaira – dicsérik erőfeszítéseiért. Az indukciós zárófólia-hegesztés globális vezetőjét csak ajánlani tudja régi ügyfele, a Shaws.

Az 1889-ben Angliában alapított Shaws egy chutney-, savanyúság- és szószgyártó.

A vállalat még az 1990-es évek elején bővítette gyártósorát az első Enercon vízhűtéses egységével – és a gép mind a mai napig újszerű állapotban van.

Jim Peace, a Shaws termelési igazgatója szerint: „Az Enercon indukciós zárófólia-hegesztő a gyártósorunk egyik legmegbízhatóbb gépe.

Több mint 20 éve szolgálat után még mindig úgy működik és úgy néz ki, mintha új lenne.”

Az Enercon Industries az 1990-es évek óta elkötelezetten fejleszti az indukciós hővel végzett zárás technológiáját, aminek következtében a piac legfejlettebb indukciós zárófólia-hegesztőinek gyártójává vált.

Ma már vízhűtés helyett léghűtéses egységeket gyárt, a gyártósori sebesség akár 25%-kal is megnőtt és az újabb modellek szinte teljes mértékben karbantartásmentesek.

Ezeknek a fejlesztéseknek a tükrében a Shaws úgy döntött, hogy a meglévő egységét lecseréli az Enercon egyik leggyorsabb gépére, a Super Seal™ Maxre.
Peace úr hozzátette: „Időtálló megoldást kerestünk a zárásra, és ennek megfelelően áttértünk egy léghűtéses modellre, amely gyorsabb sebességen képes működni. A karbantartási igények lecsökkentése is szerepet játszott a vízhűtéses modell lecserélésében. De biztonsági tartaléknak megtartjuk a régi gépet.”

Peace úr az Enercon támogatási szolgáltatásai kapcsán még hozzátette: „Egyszerűen fantasztikus.

Mindenki, akivel kapcsolatba kerültem, barátságos, segítőkész és professzionális – az Enercon megérti a gyártás okozta nyomást.

Támogatásának minősége az elsődleges indok, hogy vettünk még egy gépet.

Tudom, hogy ritkán lesznek gondok, de ha mégis előfordulnak, számíthatunk az Enercon segítségére.”

Ha többet szeretne megtudni a Shaws vállalatról, kattintson ide, ha pedig többet szeretne megtudni az Enerconról, látogasson el ide.

shaws
„Mindenki, akivel kapcsolatba kerültem, barátságos, segítőkész és professzionális – az Enercon megérti a gyártás okozta nyomást. Támogatásának minősége az elsődleges indok, hogy vettünk még egy gépet.”
Jim Peace, A Shaws termelési igazgatója
ESETTANULMÁNY LETÖLTÉSE
Vissza az esettanulmányokhoz