Probelte_product_and_logo

Egy vezető spanyol növényegészségügyi termékeket gyártó vállalat már 30 éve élvezi az Enercon indukciós zárási technológia előnyeit.

A Probelte S.A olyan megoldást keresett, amellyel képes kiküszöbölni a hamisítást, valamint exportálás közben garantálja az agrokémiai termékeinek biztonságát.

Kapcsolat

Az indukciós palackzárásból eredő előnyök

Esettanulmány

A spanyol agrokémiai, tápanyagellátásban és növényegészségügyben használatos termékek gyártója azért építette be az indukciós technológiát a gyártásba, hogy nemzetközi terjeszkedése során garantálni tudja termékeinek eredetiségét, valamint meg tudja hosszabbítani eltarthatóságukat.

Az agrokémiai termékek szivárgása és kiszűrődése nemkívánatos következményekhez vezethet, különösen ha szállítás közben nem kapnak megfelelő védelmet. Casanova úr, a Probelte ügyvezetője az indukciós zárás fontosságáról beszélt a agrokémiai szektorban: „Ahhoz, hogy exportálni tudjuk termékeinket és új piacokhoz tudjunk hozzáférni, olyan zárási technológiára volt szükségünk, amely teljes biztonsággal megvédi termékeinket a szállításuk során.

Tudtuk, hogy az indukciós zárás javítja a márka megítélését és a termékek védelmét.

Bizonyos mértékig az indukciós megoldásnak köszönhetjük, hogy képesek vagyunk megfelelni a magas minőségbeli követelményeknek, amely ahhoz kell, hogy 53 országba exportáljuk termékeinket.”

A Probelte az Enercon indukciós zárófólia-hegesztők használatának egy másik előnyét is élvezi: „Több mint egyhónapos út után a termékeink jobb állapotban érkeznek Ázsiába és Dél-Amerikába.” A szállítási távolság egy olyan tényező, amely lecsökkenti a termékeink eltarthatóságát. Azonban a technológia hermetikus zárja lehetővé teszi az eltarthatóság meghosszabbítását... majdnem egy évig!

Ezenfelül a Probelte S.A zárjain saját logója szerepel, ezzel védve a termékeket a hamisítástól: „Ázsiában és Dél-Amerikában korábban előfordult, hogy termékeinket jogosulatlanul felbontották, illetve hamisították. Időnként a csomagolásban más termék volt, illetve előfordult, hogy felhígították vízzel. Amióta indukciós zárral látjuk el termékeinket, már az első naptól kezdve megszűnt ez a probléma.”

A Probelte jelenleg 7 darab Super Seal™ géppel rendelkezik. Casanova úr, aki már 30 év tapasztalattal rendelkezik az Enercon indukciós zárófólia-hegesztőinek használatában, amelyet a Quatropack, az Enercon spanyolországi szállítója javasolt számára, a következőképpen nyilatkozott:

„Remek tapasztalataink vannak az Enercon gépeivel. Rendkívül megbízható és tartós gépek. A Quatropack pedig hasonlóképpen verhetetlen szolgáltatást és támogatást biztosít. Nagyon agilisak és hatékonyak.

Ennyi év után bátran merem ajánlani az Enercon indukciós zárófólia-hegesztőit és a Quatropack szolgáltatásait mindazon cégeknek, akiknek szükségük van erre a technológiára.”

Ha többet szeretne megtudni a Probelte vállalatról, kattintson ide, ha pedig meg szeretné tekinteni automata gépeink kínálatát, kattintson ide.

Probelte_product_and_logo

„Ennyi év után bátran merem ajánlani az Enercon indukciós zárófólia-hegesztőit és a Quatropack szolgáltatásait mindazon cégeknek, akiknek szükségük van erre a technológiára.”

Casanova úr, a Probelte ügyvezetője