Otofe

Az Enercon Industries elnyerte az Ogwejiakpe királyi udvar jóváhagyását

Az Otófé egy olyan hatékony zárási technológiát keresett, amellyel meg tudja őrizni mártásának frissességét és ízét. Ennek érdekében a cég kapcsolatba lépett az Enercon Industries vállalattal, majd bevezette az indukciós zárófólia használatát a termékein.

Kapcsolat

Az indukciós palackzárásból eredő előnyök

Esettanulmány

Az Enercon Industries, az indukciós zárófólia-hegesztés globális vezetője, legutóbbi ügyfelétől megkapta a királyi jóváhagyást. Az Otófé Royal Africa Luxury Sauce az egyik legújabb termék, amely élvezheti az indukciós hővel végzett zárás előnyeit.

Az afrikai Ogwejiakpe királyi háztól származó paradicsomszósz most már az Enercon Super Seal™ Junior hordozható indukciós zárófólia-hegesztőjét használja a záráshoz.

Ogbuiji úr, a márka tulajdonosa a következőt mondta az indukciós zárásról: „Úgy döntöttünk, hogy indukciós zárást használunk, mivel így megelőzhető a jogosulatlan hozzáférés, valamint meggátolható a szivárgás, biztosítható a frissesség és meghosszabbítható az eltarthatóság. Királyhoz illő modern technológia!

Azért döntöttünk az Enercon indukciós zárófólia-hegesztő mellett, mert az üveggyártónk ajánlotta az Enercon Industries vállalatot mint megbízható világvezető céget, amely a legmagasabb színvonalú műszaki segítséget és gyakorlati támogatást képes nyújtani.”

Hozzátette: „Amióta áttértünk az indukciós fólia használatára, ez a megoldás biztosítja a termék integritását és a hosszú eltarthatóságot. Mindenképpen javasoljuk másoknak is az Enercont.”

A Super Seal™ Junior csak egy azon Enercon záróberendezések közül, amelyek világszerte fejlett technológiát kínálnak számos iparágnak – az élelmiszer-, ital-, és gyógyszeripartól kezdve a vegyiparon át a kozmetikai iparig.

Ha többet szeretne megtudni  a Super Seal™ Junior berendezésről, kattintson ide.

Otofe
"Hozzátette: „Amióta áttértünk az indukciós fólia használatára, ez a megoldás biztosítja a termék integritását és a hosszú eltarthatóságot. Mindenképpen javasoljuk másoknak is az Enercont.”
Ogbuiji, úr, a márka tulajdonosa