Orchard Valley Foods

Egy élelmiszeripari gyártó az indukciós technológiát alkalmazó megoldást tartja a legjobb megoldásnak az üvegek zárására.

Az Orchard Valley Foods, egy ehető tortadíszeket gyártó vállalat olyan megoldást keresett, amely megnöveli a termékeinek eltarthatóságát és biztosítja azok frissességét. Ennek érdekében a cég kapcsolatba lépett az Enercon Industries vállalattal, majd bevezette az indukciós zárófólia-hegesztő használatát a gyártási folyamatába.

Kapcsolat

Az indukciós palackzárásból eredő előnyök

Esettanulmány

A cég többek között csokoládégolyó, pattogós cukorka és vajkaramella csomagolására használja az indukciós zárást.

Az Orchard Valley Foods, egy ehető tortadíszeket gyártó vállalat az Enercon Industries világvezető indukciós zárási megoldását használja, hogy megőrizze termékeinek integritását.

Samuel Tozer, az Orchard Valley Foods telephelyvezetője szerint: „Mivel az élelmiszeriparban dolgozunk, alapvető fontosságú, hogy a terméket csomagolás után azonnal lezárjuk, ezzel megelőzve a szennyeződések bekerülését.

Az indukciós zárás a legjobb megoldás a palackozási sorainkon, mivel nagy mennyiségű termékkel dolgozunk, és állandó minőségű eredményekre van szükségünk.”

A cég egyetlen nap alatt körülbelül 4500 üveget zár az Enercon egyik legnépszerűbb indukciós zárófólia-hegesztőjével, a Super Seal™ 100-zal.

„Amikor régebbi zárógépeinket modernizálni kellett, rögtön az Enerconhoz fordultunk”, mesélte Tozer úr.

„Szakértelmük és az általuk kínált termékek a legjobbak a piacon, és a berendezésük megvásárlásával biztosak voltunk benne, hogy minőségi termékhez és támogatáshoz jutunk.”

A Super Seal™ 100 használatának egyik előnye az, hogy az Orchard többfajta palackhoz tudja használni ugyanazt a gépet anélkül, hogy kárba veszne a drága termelési idő.

„Ugyanazt a gépet használjuk a kicsi, közepes és nagy méretű üvegekhez, 30 grammtól 1,1 kg-ig terjedő súlyokhoz”, mondta.

„Az indukciós zárófóliát tartom a legjobb megoldásnak az üvegek zárására, és szívből ajánlom az Enercon berendezéseket!”

Ha többet szeretne megtudni az Orchard Valley Foods vállalatról, kattintson ide, ha pedig többet szeretne megtudni az Enercon zárófólia-palettájáról, látogasson el ide.

Orchard Valley Foods
„Az Enercon szakértelme és az általuk kínált termékek a legjobbak a piacon, és a berendezésük megvásárlásával biztosak voltunk benne, hogy minőségi termékhez és támogatáshoz jutunk.”
Samuel Tozer, Orchard Valley Foods telephelyvezetője