Opet-indukciós kupakzárás

A nagy üzemanyag terjesztő is indukciós kupakzárás segítségével őrzi meg termékei minőségét.

Opet Madeni Yağlari, ez egyik legnagyobb török üzemanyag terjesztő is az Enercon indukciós hegesztő berendezését használja már több mint tíz éve. Az indukciós záró technológia használata sok előnnyel járt a cég számára, többek között azzal, hogy termékei megőrzik minőségüket, míg elérik a vevőiket.

Kapcsolat

Az indukciós palackzárásból eredő előnyök

Esettanulmány

A nagy üzemanyag terjesztő is hálás az indukciós záró technológiáért annak megszámlálhatatlan előnyeiért. Opet Madeni Yağlari, ez egyik legnagyobb török üzemanyag terjesztő tíz éve kezdte el az Enercon indukciós záróját használni, hogy élvezze a dézsmazárás előnyeit valamint, hogy vevői elégedettségét növelje.

“Az indukciós záró technológia segítségével kivalló minőségű terméket tudunk előállítani vevőink részére,” mondta az Opet szóvivője.

“A hermetikus hegesztés biztosítja vevőinket a felől, hogy a terméket ugyanabban az állapotba kapják meg, mint ahogyan az elhagyta a gyártósorunkat,” tette hozzá. Gépolajtól kezdve a vontató üzemanyagig, nagy teljesítményű gépolajoktól a fékfolyadékig, az Opetben nagyjából 50000 flakont zárnak le naponta, amelyhez 3 Enercon Industries Super Seal™ 100s- t használnak. Az erejéről és megbízhatóságáról híres Super Seal 100™ az Enercon egyik legkeresettebb terméke.

A gépről beszélve a szóvivő hozzátette

hozzátette: “Mi mindig is az Enercon féle indukciós technológiát használtuk.

“A három berendezés mindegyike megbízható és problémamentesen működnek, így karbantartást nem igényelnek.”

Hogy többet tudjon meg az Opet-ről kattintson ide, vagy, hogy többet tudjon meg az Enercon Industries különböző indukciós záróiról, kattintson ide.

Opet-indukciós kupakzárás
"Az indukciós záró technológia segítségével kiváló minőségű terméket tudunk előállítani vevőink részére"
Az Opet szóvivője