KIK

A háztartási termékek vezető gyártója az indukciós hővel végzett zárás biztonságára támaszkodik a minőségi csomagolási megoldásához.

A KIK Custom Products háztartásitermék-gyártó indukciós palackzárást használ az egyik fő termékének megbízható zárásához. A cég csak dicséri az Enercon berendezés nyújtotta előnyöket, amióta az indukciós zárási technológiát hozzáadták gyártási sorukhoz.

Kapcsolat

Az indukciós palackzárásból eredő előnyök

Esettanulmány

A KIK Custom Products háztartásitermék-gyártó indukciós palackzárást használ a szivárgásmentes zárás és a megnövelt biztonság érdekében.

A háztartási tisztítószerektől kezdve a személyi higiéniás termékeken át a KIK különféle zárási követelményeket támasztó széles termékpalettával rendelkezik.

A cég először 2009-ben kezdte el használni az Enercon Industries indukciós hőt alkalmazó zárófólia-hegesztőjét, amikor hermetikus zárral látta el hipóspalackjait.

Az indukciós zárófólia-hegesztő használata hatásos módszernek bizonyult a KIK esetében, mivel a hipót kémiai és maró hatásai miatt biztonságosan le kell zárni a szivárgások és szennyeződések elkerülése érdekében.

Mario Ottati, a KIK mérnökigazgatója a következőt mondta a cég indukciós zárófólia-hegesztő berendezéséről: „Az első különbség, amit érzékeltem, az a karbantartással függ össze – szinte nem igényel karbantartást!

Egyéb beszállítóink esetében hathavonta kell cserélni egy-egy zárásfejet vagy tápegységet.

Az Enercon gépeink megnövelt rendelkezésre állási ideje miatt jelentősen csökkentek a működési költségeink – sosem romlanak el!”

Azonkívül, hogy az indukciós zárófólia-hegesztő erős hermetikus zárat képes biztosítani, az Enercon híres ügyfélszolgálata is megfelelt a gyártó gyorsütemű gyártási követelményeinek.

„Egyszer vészhelyzet volt, és minél gyorsabban szükségem volt egy indukciós zárófólia-hegesztőre”, meséli Ottati úr. „Felhívtam az Enercont, és másfél napon belül már ott is volt a telephelyen – az Enercon saját igényeinél előbbre helyezi az ügyfelek igényeit.

Amióta a berendezést használom, nem vettem más márkájú indukciós zárófólia-hegesztőt – az Enercon a preferált beszállítónk”, teszi hozzá.

Ha több információt szeretne kapni a KIK Custom Products vállalatról, kattintson ide, ha pedig többet szeretne megtudni az indukciós zárófólia-hegesztő technológiáról, kattintson ide.

KIK
„A megnövelt rendelkezésre állási idő miatt jelentősen csökkentek a működési költségeink. Az Enercon gépek romlanak el!”
Mario Ottat, a KIK Custom Products mérnöki igazgatója