Millers Oils indukciós zárófólia-hegesztő választja

Egy üzemanyagadalék-gyártó indukciós zárófólia-hegesztő használatával növeli termékeinek biztonságát

A Millers Oils, egy vezető motorolaj-fejlesztő cég biztonságot és a jogosulatlan hozzáférés elleni védelmet akart biztosítani üzemanyag-adalékainak. Ennek érdekében a cég kapcsolatba lépett az Enercon Industries vállalattal, majd két indukciós zárófólia-hegesztőt telepített a gyártósorára.

Kapcsolat

Az indukciós palackzárásból eredő előnyök

Esettanulmány

A Millers Oils, egy vezető motorolajgyártó bevezette az indukciós zárás használatát, hogy megvédje termékeit a jogosulatlan hozzáféréstől és a szivárgásoktól.

Bob Weale, a Millers Oils szállítóilánc-menedzsere elmondása szerint: „Azért akartunk váltani indukciós zárási technológiára váltani, hogy a végfelhasználó számára bizonyítható legyen, hogy nem történt jogosulatlan hozzáférés.

Ezenfelül fokozott biztonságot is nyújt, mivel megakadályozza a termék szivárgását még akkor is, ha leesne a kupakja.”

Az indukciós zárási technológia széles körben használt az iparágban, mivel a szivárgások felhasználói elégedetlenséghez, valamint a gyártó számára költséges károkhoz vezetnek.

„A megfelelő zárási technológia nélkül fennáll a szállítás közbeni szivárgás veszélye, még akkor is, ha a kupak rajta van a palackon”, mesélte Weale úr.
„Mivel az adalékanyagok maró hatásúak, az állandó minőségű és biztonságos csomagolásra kell hagyatkoznunk a szivárgások elkerülése érdekében”, folytatta.

A szivárgásmegelőzés annak biztosításához is szükséges, hogy a gyártó megfelel az iparági előírásoknak.

„Az iparágban az indukciós zárás tökéletesen megfelel a szabályozási kívánalmaknak, mivel biztosítja a forgalmazók számára, hogy a termék nem fog kiszivárogni a szállítás ideje alatt”, magyarázta Weale úr.

Miután megbeszélték a zárásra vonatkozó követelményeiket az Enerconnal, a Millers Oils két darab Enercon Super Seal™ 75 egységet vásárolt.

Ha többet szeretne megtudni a Millers Oils vállalatról, kattintson ide, ha pedig többet szeretne megtudni az Enercon Industries indukciós zárófólia-hegesztő termékeiről, látogasson el ide.

Millers Oils indukciós zárófólia-hegesztő választja
„Az iparágban az indukciós zárás tökéletesen megfelel a szabályozási kívánalmaknak, mivel biztosítja a forgalmazók számára, hogy a termék nem fog kiszivárogni a szállítás ideje alatt.”
Bob Weale, a Millers Oils szállítóilánc-menedzsere