EEP

A balzsamozáshoz használt folyadékok gyártója indukciós zárófólia-hegesztő használatával védi termékét

A balzsamozáshoz használt folyadékokat gyártó EEP olyan megbízható zárási technológiát keresett, amely meggátolja termékeinek szivárgását, és jobban megvédi azokat a hőmérsékleti ingadozásoktól. Ennek érdekében a cég kapcsolatba lépett az Enercon Industries vállalattal, majd egy indukciós zárófólia-hegesztőt telepített a gyártósorára.

Kapcsolat

Az indukciós palackzárásból eredő előnyök

Esettanulmány

A balzsamozáshoz használt folyadékok vezető gyártója bevezette az indukciós zárás használatát termékei szivárgásának megelőzése és a felhasználók nagyobb védelme érdekében

Az egyesült királyságbeli EEP az 1 literes üvegekben csomagolt és szállított balzsamozófolyadékok szivárgását tapasztalta.

Philippe Dubresson, az EEP vezérigazgatója szerint: „Úgy döntöttünk, hogy indukciós zárófóliára váltunk, mert sok problémát tapasztaltunk az olyan kupakokkal, amelyek nem zártak megfelelően, és ezért szivárogtak.”

A cég kapcsolatba lépett az Enercon Industries vállalattal, és megszervezték a tesztelést.

„Teszteket végeztünk, és a kupakon belüli fóliának köszönhetően a palack még a kupak eltávolítása után is hermetikusan zárva maradt, így a termék megőrizte minőségét”, mondta Dubresson úr.

„Egy belső fólia a palackban tartja a terméket még akkor is, ha törékeny a kupak”, folytatta.

Azonkívül, hogy a gyártó számára további biztonságot nyújt a termék szivárgása ellen és lehetővé teszi a biztonságos szállítást, az indukciós zárás a termék integritását és használhatóságát is megőrzi. Dubresson úr így folytatta: „A balzsamozók gyakran hosszú ideig tárolják a termékeinket, mielőtt felhasználnák őket, így konzerválásuk és az eltarthatósági idejük meghosszabbítása alapvető fontosságú számunkra.

A balzsamozáshoz használt termékek hő okozta minőségromlása gyakori probléma a szakmában. Az indukciós zárófólia megvédi a termékeinket a hőtől, és megakadályozza annak párolgását vagy gázok formájában történő távozását.

Ez megkönnyíti a termék használhatóságát és növeli a biztonságot a végfelhasználó számára.”

Dubresson úr szerint ezek az előnyök együttesen versenyelőnyhöz juttatják az EEP-t.

Elmondása alapján: „Versenytársainkkal szemben előnyünk, hogy hermetikusan le tudjuk zárni edényeinket, és ezzel biztosítani tudjuk azok eltarthatóságát.”

Ha több információt szeretne kapni az EEP vállalatról, kattintson ide, ha pedig többet szeretne megtudni az Enercon Industries indukciós zárófólia-hegesztő berendezéseiről, kattintson ide.

EEP

"Versenytársainkkal szemben előnyünk, hogy hermetikusan le tudjuk zárni edényeinket, és ezzel biztosítani tudjuk azok eltarthatóságát.”

Philippe Dubresson, az EEP vezérigazgatója