McCormicks

A McCormick és az Enercon Industries együtt dolgozták ki az üvegpalackok hermetikus zárját

A McCormick nevű nagy élelmiszergyártó vállalat hermetikus zárási megoldást keresett, hogy javítsa különböző, üvegpalackokban forgalmazott termékeinek minőségét és eltarthatóságát. A cég együtt dolgozott az Enercon Industries szakembereivel, majd bevezette az indukciós zárófólia-hegesztő használatát.

Kapcsolat

Az indukciós palackzárásból eredő előnyök

Esettanulmány

Egy jelentős fűszer-, gyógynövény- és ízesítőgyártó termékei eltarthatóságának növelése érdekében bevezette az indukciós zárófólia használatát.

A McCormick vállalat, amely szerepel az amerikai Fortune 1000 listán, már a legnagyobb márkáihoz is – köztük a Schwartz, Vahiné és Ducros – az Enercon indukciós zárási technológiáját használja.

„Termékeinket először egy jogosulatlan hozzáférést megakadályozó védőfóliával gyártottuk”, mesélte Jean-Michel Allier, a McCormick France mérnöki projektek menedzsere.

„Azért tértünk át a hegesztett indukciós zárófóliára, mert azzal javítható a termékeink eltarthatósága – a fólia megvédi a színeket és aromákat is”, tette hozzá.

A hermetikusan zárt termék fontosságáról beszélve Allier úr még azt is hozzáfűzte, hogy: „Mivel a termékeink fogyasztási cikkek, alapvető fontosságú a palackok és tartályok megfelelő zárása.

A zárt kupak garantáltan megőrzi a termékeink ízét.”

A McCormick üvegedényeket használ a termékeinek csomagolására – ezeket viszont gyakran nehéz megfelelően lezárni. De az Enercon fejlett zárási technológiájának köszönhetően sikerült megoldást találni.

Allier úr az Enercon kapcsán még hozzátette: „A cég a fejlesztés folyamata alatt végig kezdeményező magatartást tanúsított. Az Enercon beleegyezett számos teszt elvégzésébe, majd kifejezetten a mi üvegpalackjainkra fejlesztett ki zárófejeket.

Határozottan ajánlom az Enercont.”

Ha több információt szeretne kapni a McCormick vállalatról, látogasson el ide, ha pedig többet szeretne megtudni az Enercon Industries zárási megoldásairól, kattintson ide.

McCormicks
„Azért tértünk át a hegesztett indukciós zárófóliára, mert azzal javítható a termékeink eltarthatósága – a fólia megvédi a színeket és aromákat is.”
Jean-Michel Allier, a McCormick France mérnöki projektek menedzsere