maripaz

Egy jelentős spanyol fűszer- és gyümölcsteamárka az indukciós zárás technológiájával hosszabbítja meg a termékeinek frissességét és garantálja az eredeti íz és szín élményét.

A Mari Paz, egy spanyol fűszer- és gyümölcsteagyártó hermetikus zárási megoldást keresett, hogy meg tudja hosszabbítani termékeinek frissességét és meg tudja őrizni azok eredeti színét és ízét. Erre az indukciós zárófólia bizonyult a legjobb magoldásnak.

Kapcsolat

Az indukciós palackzárásból eredő előnyök

Esettanulmány

Egy jelentős paprika-, sáfrány-, fűszer- és gyümölcsteagyártó a termékei eltarthatóságának növelése érdekében bevezette az indukciós zárófólia használatát.
„Kezdetben címketípusú zárakkal dolgoztunk, de azok nem zártak hermetikusan”, magyarázta Enrique Montserrat, a Mari Paz ügyvezető igazgatója.

„Elsősorban azért választottuk az indukciós zárófólia-hegesztést, mert hermetikus zárást biztosít, de hamarosan rájöttünk, hogy a termékek így frissességüket, színüket és aromájukat is sokkal jobban megőrzik. Az indukciós zárás fantasztikus megoldás a fűszerek eredeti ízének megőrzésére!

A fűszerek és gyümölcsteák gyártásában hermetikusan záródó csomagolásra van szükség, mivel a termékeink a fény és oxidáció hatására gyorsan elveszítik eredeti ízüket, aromájukat és színüket. Ennek a technológiának köszönhetően sokkal hosszabb ideig meg tudjuk őrizni termékeink természetes ízeit.”

A Mari Paz már korábban beszerzett több automatikus Super Seal™ gépet, amelyek az elmúlt 8 év alatt napi használatban voltak. Montserrat úr kiemelte, hogy az indukciós zárás hogyan segít elérni a cég célkitűzéseit:
„Javítottuk a márkaképünket. Olyan minőséget sikerült elérnünk, amellyel az ágazatban senki sem rendelkezett.

Az indukciós zárás bevezetésével több hozzáadott előnyt is élvezünk: Mivel edényeink zártak, több ügyfelet sikerült megnyernünk az edények kiemelkedő minőségének köszönhetően. Termelékenységünket is sikerült növelnünk, és megakadályoztuk a termékszivárgást. ”

„Az indukciós zárás nyújtotta jogosulatlan hozzáférés elleni védelem megnyugtatóan hat, valamint növelte a vásárlói elégedettséget is.”

Miután a Quatropacktól, az Enercon spanyolországi forgalmazójától kapott személyre szabott tanácsot, Enrique Monserrat a kapott szolgáltatásról is mesélt:

„Tudtuk, hogy az Enercon gépei a legjobbak a piacon mind minőségük, mind pedig alacsony karbantartási igényük miatt. A Quatropack által biztosított gyors és hatékony szolgáltatás kiválónak bizonyult. Ezenfelül még a gépek helyes használatát illetően is képzésben részesültünk, hogy tökéletes zárást biztosíthassunk.”

Ha többet szeretne megtudni a Mari Paz vállalatról, kattintson ide, ha pedig többet szeretne megtudni indukciós zárófólia-hegesztő termékvonalunkról, kattintson ide.

maripaz
„Elsősorban azért választottuk az indukciós zárófólia-hegesztést, mert hermetikus zárást biztosít, de hamarosan rájöttünk, hogy a termékek így frissességüket, színüket és aromájukat is sokkal jobban megőrzik. Az indukciós zárás fantasztikus megoldás a fűszerek eredeti ízének megőrzésére!”
Enrique Montserrat, a Mari Paz ügyvezető igazgatója