Lindens

Az egyre befolyásosabb étrend kiegészítők gyártó is indukciós zárási technológiát használ innovatív tárolói lezárásához

Az étrend kiegészítőket gyártó Lindens Apothecary, azzal a kihívással találta szembe magát, hogy egy téglalap alakú tárolót kellett lezárjanak. A cég felvette a kapcsolatot az Enercon Industries-val, hogy megoldást találjanak a problémára és beillesztették az egyik legkeresettebb indukciós zárót gyártósorukba.

Kapcsolat

Az indukciós palackzárásból eredő előnyök

Esettanulmány

Az Enercon Industries segített a tökéletes palackzárás kifejlesztésében egy innovatív gyógyszeripari termékhez.

Az angol étrend kiegészítő gyártó és csomagoló Lindens Apothecary, az Enercon Industries-hoz fordult azzal a problémával, hogy nem tudják a téglalap alakú tárolóik nyakát lehegeszteni.

“Az éttrend kiegészítő termékeket hermetikussn kell lezárni, hogy megóvjuk azt a levegővel való érintkezéstől, és hogy látható legyen, a termékhamisítás,” mondta Dave Breadhead, a Lindens Apothecary igazgatója.

“Azonban a téglalap alakú nyak hegesztése nagy problémát jelentett számunkra, tekintve, hogy a legtöbb indukciós zárógép kerek nyakra lett kifejlesztve.”

A Lindens-nek szüksége volt egy olyan megoldásra, amely megfelel az új csomagolási elvárásoknak és biztosítja a záró fólia megbízható hegesztését ezekre az egyedi tárolókra.

Mr Broadhead hozzátette: “ Tekintve, hogy a PontPacks tárolók igen elasztikusak, úgy találtuk, hogy ha durván kezelik őket azok könnyen lelökik magukról a fóliát. Mivel termékeink nagy részét postán szállítjuk ki, a sérült fóliák igen jelentős problémát jelentettek.”

A vállalat elkezdte az indukciós záró gépekkel foglalkozó cégek felkeresését, hogy kikérje a tanácsukat az esetleges megoldással kapcsolatban.

“Tisztában voltam vele, hogy az Enercon-os gépeknek híresen hosszú az életidejük és megbízhatóságuk, ezért felkerestem Brian Tyndall-t (UK Sales Igazgató),” mondta Mr Broadhead

“Egyértelmű volt, hogy Brian-nek igen sok tapasztalata volt ezen a téren, amit szívesen meg is osztott velünk. “Mi nem vagyunk sem mérnökök, sem csomagolás technikusok, ezért Brian tanácsai szükségesek és hasznosak voltak.”

Miután a projectet alaposan elemezték, Lindens megvett egy Super Seal™ 75-t.

Brian Tyndall hozzátette: “Tekintve, hogy a tároló doboz úgy lett megtervezve, hogy falai elég vékonyak legyenek ahhoz, hogy egy postaládába is becsúsztatható legyen, lezárása problémát jelentett. “A kihívás a téglalap alakú dobozokkal kapcsolatban az, hogy elengedhetetlen az egységes energia kifejtés a tető körül, anélkül, hogy a fólia megégne.

“Az Eneron egy olyan egyedi hevítő alagutat fejlesztett ki, amely lehetővé teszi az energia egyenlő elosztását a tároló nyakán annak érdekében, hogy tökéletes zárást biztosítson, anélkül, hogy túlmelegítené a fóliát.”

A Super Seal™ 75-ről Mr Broadhed a Lindens-től a következőket nyilatkozta: “Kevesebb mint egy órába telt a beszerelése és az elindítása.

“Az eredmény pedig 100% megbízható, a hegesztés akkor sem ereszt el, ha a terméket leejtik vagy durván bánnak vele. “Bárkinek javasolnám az Enercon termékeit, mind a beszerzés előtti tanácsadásuk, mind a vásárlás utáni szolgáltatásaik miatt.”

A Lindens több mint 400 féle táplálék kiegészítőt kínál az Egyesült Királyságban és Európa szerte. Hogy többet tudjon meg a Lindens-ről, kattintson ide vagy hogy többet tudjon meg az Enercon-ról kattintson ide.

Lindens
"Az eredmény pedig 100% megbízható, a hegesztés akkor sem ereszt el, ha a terméket leejtik vagy durván bánnak vele"
Dave Broadhead, a Lindens Apothecary Igazgatója