KLEANSpa

Egy kozmetikai cég megakadályozza a termékszivárgást és megelőzi a vevői panaszokat az indukciós kupakzárási technológia segítségével

A teljesen naturális szépségipari termékeket gyártó márkw, a KLEAN Spa hatalmas veszteségeket szenvedett a vevői panaszok és a termékszivárgások miatt. Annak érdekébe, hogy a problémát orvosolják, és hírnevüket megmentsék, egy hordozható indukciós záró gépet integrálat be gyártósorukra.

Kapcsolat

Az indukciós palackzárásból eredő előnyök

Esettanulmány

A szépségipari vállalat azzal oldotta meg problémáit a vevői panaszokkal és termékszivárgással kapcsolatban, hogy elkezdték az Enercon indukciós záró technológiáját használni.

Naturális szépségipari termékeket gyártó márka, a KLEAN Spa alapítójának, Jennifer Hardaway-nak nagyon sok vevői panasszal kellett szembesülni a márka cukros testradírjának köszönhetően.

Mire kiszállításra kerültek a termék, kiszivárgott a flakonokból. Hogy elkerüljék a vevők panaszait, Ms Harway kicserélte a megrongálódott radírokat- ezzel értékes időt, terméket és profitot veszítve.

Tudta, hogy másik megoldásra van szüksége, ezért elkezdett online kutakodni egy olyan csomagolástechnikai lehetőség után, amely megakadályozná a termék szivárgást. A megoldás pedig az Enercon kézi indukciós kupakozója volt, a Super Seal™ Junior.

“Mielőtt beruháztunk egy indukciós hegesztőre, félve küldtem ki a termékeim, mert nem voltam biztos benne, milyen állapotban fogja elérni a vevőimet,” mondta Ms Hardway.

“Most már teljes nyugalommal postázom a termékeket.” Az Enercon Indukciós hegesztőjéről beszélve Ms Hardway hozzátette: ‘Imádom, hogy a Super Seal™ Junior könnyen mozgatható, felhasználóbarát, és legfőbbképp, hogy megoldotta a problémáimat, működött!

“A békesség minden centet megér.” Köszönhetően a megbízható hermetikus fóliahegesztésnek, a termékszivárgás és a vevői panaszok már csak egy múltbeli rossz emlék Ms Hardaway részére.

Miután beruháztak egy indukciós kupakozóra a KLEAN Spa kiterjesztette online vállalkozását, mert biztosak voltak benne, hogy a termék megőrzi a minőségét a szállítás alatt.

Hogy többet tudjon meg az Enercon Industries indukciós kupakzáróiról, kattintson ide, vagy, hogy többet tudjon az indukciós zárás előnyeiről, kattintson ide.

KLEANSpa
"Imádom, hogy a Super Seal™ Junior könnyen mozgatható, felhasználóbarát, és legfőbbképp, hogy megoldotta a problémáimat, működött!"
Jennifer Hardaway, Jennifer Hardway, a KLEAN Spa alapítója