John Pollock

Egy tejtermékgyártó vállalat indukciós zárófólia használatával kerüli el a szivárgást és biztosítja ügyfelei elégedettségét

A John Pollock & Sons, egy skót tejtermékgyártó Nampak Industries nevű üvegbeszállítója javaslatára tért át az indukciós zárás technológiájára. Miután elhagyta az előző, letéphető biztonsági zárat alkalmazó megoldását, a vállalat a nagyobb biztonság, a hosszabb eltarthatóság és a szivárgásmentesség előnyeit élvezi.

Kapcsolat

Az indukciós palackzárásból eredő előnyök

Esettanulmány

Egy tejtermékgyártó az indukciós zárásnak köszönhetően élvezi a nagyobb biztonság, a hosszabb eltarthatóság és a szivárgásmentességet előnyeit.

A skót John Pollock & Sons tejtermékgyártó már évek óta letéphető biztonsági zár használatával zárta „Fresh n Cool Milk 2 Go” nevű termékét.

2015-ben a cég úgy döntött, hogy áttér az indukciós zárófólia használatára. Ekkor a Nampak Plastics nevű üvegbeszállító az Enercon berendezéseit javasolta számára. „Korábban letéphető biztonsági zárakat használtunk, és időnként voltak gondjaink a szivárgással”, mondja a tulajdonos, Ronald Pollock.

„Hallottunk az indukciós zárófólia előnyeiről a biztonság, eltarthatóság és szivárgásmegelőzés szempontjából, ezért felvettük a kapcsolatot az Enercon -nal az indukciós kupak tömítéseiről.”

A John Pollock & Sons évi 2,5 millió liter tejet állít elő, amelyet több száz független zöldségesnek, élelmiszerboltnak, szállodának és étteremnek szállít Skócia-szerte. A márka számára ezért alapvető fontosságú a termékek minőségének biztosítása és a vevők elégedettsége.

Pollock úr a következőket mondta az indukciós zárás előnyeiről: „A szivárgás megelőzése biztosítja az ügyfelek bizalmát, valamint azzal a hozzáadott értékkel jár, hogy a műanyag súlyának csökkentése révén környezetbarát megoldás.

Azonkívül, hogy megnöveli az eltarthatóságot, az indukciós zár jobban is néz ki. Ráadásul még könnyebb is kinyitni.”

A J Pollock and Sons csupán egy azon európai tejtermék-előállítók közül, amely az Enercon Industries vállalattal dolgozik a tejesüvegek erős és megbízható lezárásainak megalkotásában.

Pollock úr az Enercon kapcsán hozzátette: „Az Enercon szakemberei nagyon készségesek voltak. Ajánlom őket más, tejtermékekkel foglalkozó cégeknek is, mind termékeik, mind pedig szolgáltatásuk révén.”

Ha többet szeretne megtudni a az indukciós zárás előnyeiről a tejiparban, kattintson ide, ha pedig többet szeretne megtudni az Enercon Industries indukciós zárófólia-berendezéseiről, kattintson ide.

John Pollock
„A szivárgás megelőzése biztosítja az ügyfelek bizalmát, valamint azzal a hozzáadott értékkel jár, hogy a műanyag súlyának csökkentése révén környezetbarát megoldás. Azonkívül, hogy megnöveli az eltarthatóságot, az indukciós zár jobban is néz ki. Ráadásul még könnyebb is kinyitni.”
Ronald Pollock, Ronald Pollock, a John Pollock & Sons tulajdonosa