GSK

A GlaxoSmithKline záró fóliát használ az ovális alakú Horlicks flakonjain az indukciós záró technológiának köszönhetően

A GlaxoSmithKline-nak sok fejtörést okozott, hogy nem tudta ovális alakú, ‘pattintó kupakos’, Horlicks flakonjainak hegesztését megoldani. Ezért a vállalat kapcsolatba lépett az Enercon Indusries-al, hogy kikérje tanácsukat és megoldást találjon a problémára

Kapcsolat

Az indukciós palackzárásból eredő előnyök

Esettanulmány

A hatalmas nemzetközi vállalat tökéletes le tudja hegeszteni egyik problematikus termékét, hála az Enercon Indsutries szakembereinek.

GlaxoSmithKline, a Horlick márka gyártója egy egyedi, ovális párna alakú csomagolást fejlesztett ki a táplálék kiegészítő forró italaihoz, hogy ezzel is hangsúlyozza, azok segítenek az embernek az elalvásban.

Azonban a pattintós kupakból hiányzott a kellő nyomás, amely a hagyományos indukciós záró technológia használatához szükséges.

Megoldást keresve a GlaxoSmithKline kapcsolatba lépett az Enercon Industries-val.

Brian Tyndall, UK Sales Manager így nyilatkozott: “Ahhoz, hogy a Horlicks-ot rendesen le tudjuk hegeszteni,

az Enercon beintegrált egy, a mi igényinkre szabott Super Seal™ Max indukciós záró gépet egy felső soros hegesztővel. “Ez a kombináció lehetővé tette, hogy kellő nyomást fejtsünk ki a kupakra és a fóliára a hegesztési folyamat alatt, ezzel elérve a tökéletes zárást.”

Mr Tyndall az indukciós záró fólia fontosságáról beszélve kifejtette: “A tökéletes, hermetikus zárás nagyon fontos a por állagú termékeknél, mint a Horlicks, mert nagyon nedvszívó-, ami azt jelenti, hogy a por magába szívja a vizet és megszilárdul.”

Hogy többet tudjon meg az Enercon Industries felső soros hegeszőjéről, kattinson ide