ARLA

A világ egyik legnagyobb tejtermék gyártója megelőzi a termékszivárgást és biztosítja a termék frissességet az indukciós záró technológia segítségével

A világ legnagyobb tejgyártó üzeme, amely a tejtermék nagyura, az Arla kezében van, az Enercon Industries indukciós záró gépeit választotta, hogy ezzel megelőzze a tejtermékek szivárgását és biztosítsa a termék frissességet. Az Arla Food hatalmas tejüzeme, az Egyesült Királyságban, a mai napig a világ egyik technikailag legelőrehaladottabb tejfeldolgozó létesítménye.

Kapcsolat

Az indukciós palackzárásból eredő előnyök

Esettanulmány

A világ legnagyobb tejtermék gyártója nyolc darab, magas teljesítményű indukciós zárót integrált be a gyártósorába, hogy megelőzze termékei szivárgását és biztosítsa a hosszantartó termék frissességet. Az Arla Food £150 milliót érő óriási tejüzeme, amely Buckhingemshire-ben található, az Egyesült Királyságban, ahol több min 1.5 millió üveget dolgoznak fel naponta, az Enercon Industries magas teljesítményű indukciós hegesztőjét használva az üvegek hermetikus lezárásához. Richard Bull, az Enercon Industries Ügyvezető Igazgatója így nyilatkozott: ‘Az Angol tejipar több mint 20 éve húz hasznot a indukciós zárók használatából.

A kis vállalatoktól kezdve a hatalmas tejüzemekig, nagyon sok gyártó országszerte hermetikus forrasztással zárja le flakonjait az indukciós záró technológia segítségével, hogy megelőzze a termékszivárgást és biztosítsa a termék frissességet. Az, hogy évek óta mi látjuk el az Arla új, óriás telepeit egész Anglia szerte és hogy a cég továbbra is velünk dolgozik az az Enercon gépek és a szolgáltatásaink minőségét mutatja.

Arla egy specifikus érzékelő rendszert használ, amelyet az Enercon Industries fejlesztett ki külön az ő részükre ehhez a sajátos munkamenthez, amely során a gyártó különböző nagyságú üvegeket hegeszt le, a manuális beavatkozás igénye nélkül. Peter Lauritzen, az Arla Foods UK CEO-ja az Arla új, innovatív megoldásairól és gépeiről megjegyezte: ‘Az új beruházás mérete és mértéke biztosítja az Arla vezető pozícióját az Egyesült Királyság tejiparán belül. Meghúztunk egy jelképes vonalat a homokban, amitől számoljuk az új generációs tejtermelést.

“Aylesbury hatalmas hasznot húzott ezekből a még eddig kiaknázatlan technológiákból.” Az Arla egy globális vállalat és termelő szövetkezet, amely 12600 farmer birtokában van, ezekből a farmerekből nagyjából 2800-an angolok. Az Arla a legnagyobb tejtermelő vállalat az Egyesült Királyságban és olyan márkák tartoznak hozzá, mint az Anchor, Cravendale és Lurpak. 3.5 millió liter , angol farmokról származó tejet dolgoznak fel évente különböző tejtermékké. További információhoz az Arla-ról látogassa meg vagy, hogy többet tudjon meg a Super Seal™ Max-ről, kattintson ide.

ARLA
"Az új beruházás mérete és mértéke biztosítja az Arla vezető pozícióját az Egyesült Királyság tejiparán belül. Meghúztunk egy jelképes vonalat a homokban, amitől számoljuk az új generációs tejtermelést."
Peter Lauritzen, az Arla Foods UK CEO-ja