Lifeplan

Egy nagyobb, egészségügyi termékeket gyártó cég - többek között - a következő előnyöket tapasztalta, mióta indukciós zárásra váltottak: hosszabb szavatossági idő, megnövekedett bizalom a vevők részéről, hamisítványok kiszűrése.

Egy állategészségügyi intézet üzembe helyezett egy új - indukciós záró fóliázóval ellátott - korszerű automata gyártósort. Céljuk az volt, hogy találjanak egy olyan céget, aki képes egy nagy teljesítményű, automata gyártósor kiépítésére, nagyobb mennyiségű termék legyártásához.

Kapcsolat

Az indukciós palackzárásból eredő előnyök

Esettanulmány

Egy nagyobb egészségügyi termékeket gyártó cég, többek között, a következő előnyöket tapasztalta, mióta indukciós zárásra váltottak: hosszabb szavatossági idő, megnövekedett bizalom a vevők részéről, hamisítványok kiszűrése.

Lifeplan, az Egyesült Királyság egyik vezető vitamin és ásványi anyag kiegészítő gyártója pár éve kezdte el indukciós technológiával zárni termékeit, miután a dézsmazárós kupakok használatának beszüntetéséről döntöttel.

Rod Bray, a Lifeplan Operations Managere így nyilatkozott: “Mióta fóliabéléssel ellátott csavaros kupakok használatára váltattunk, úgy érzékeljük, hogy sokkal nagyobb termék stabilitást értünk el, tekintve, hogy a termék hermetikusan van lezárva a flakonokba.”

“ Ez különösen igaz a kényesebb termékeinkre és bizonyos esetekben ennek köszönhetően meghosszabbodott a szavatossági idő is.”

A meghosszabbodott szavatossági időn kívül a cég a vevői elégedettség növekedését is örömmel tapasztalta.

“Vevőink visszajelzései alapján megállapíthatjuk, hogy a vásárlók sokkal jobban preferálják az indukciósan lezárt csavaros kupakot, annak felhasználóbarát első felnyitása miatt” – Mr Bray elmondta.

“Olyan záró fóliát használunk, amelyen fel van tüntetve, hogy ‘az Ön védelméért zárva’, amely növeli a vevők termékünkbe vetett bizalmát,” hozzátette.

Az indukciós záró technológia használatával, a cégek a hamisítványok kiszűréséből is profitálhatnak, amely gyakran amúgy is alapvető elvárás az egészségügyi- és gyógyszeriparban. A dézsmazáróval ellátott termék szavatolja, hogy a vevő a terméket abban az állapotban kapja meg, amelyben az elhagyta a gyártó telephelyét.

Erről nyilatkozva Mr Bray kifejtette:

“Az indukciós záró fólia kiváló a hamisítványok kiszűrésére, tekintve, hogy lehetetlen a termékhez hozzáférni a fólia feltörése nélkül.”

A Lifeplan több mint 280 terméket gyárt, amelyek exportálása több mint 40 országba történik világszerte. Egy műszak alatt a vállalat több mint 10.000 terméket zár le indukciós technológiát használva.

“Minden Lifeplan termék indukciósan zárt, továbbá bármelyik alvállalkozónknak vagy saját egyéni ügyfelünknek is javasoljuk ennek a technológiának a használatát.” mondta Mr Bray.

“Ez a folyamat nagyon egyszerű módja a termékek lezárásának és az Enercon gépek szinte semennyi karbantartást nem igényelnek.”

Hogy többet tudjon meg a Lifeplan-ről, látogassa el a  vagy hogy többet tudjon meg az Enercon-ról.

Lifeplan
"Az indukciós záró fólia kiváló a hamisítványok kiszűrésére, tekintve, hogy lehetetlen a termékhez hozzáférni a fólia feltörése nélkül."
Rod Bray, Operations Manager a Lifeplan-nél