Lavendula indukciós palackzárással

Egy kozmetikai virágvízgyártó indukciós palackzárással előzi meg a szivárgást

A Lavendula de Simiane kozmetikai virágvízgyártó a termékek szivárgása ellen keresett megoldást. Ennek érdekében a cég kapcsolatba lépett az Enercon Industries vállalattal, majd egy indukciós zárófólia-hegesztőt épített a gyártósorába, hogy erős hermetikus zárral láthassa el termékeit.

Kapcsolat

Az indukciós palackzárásból eredő előnyök

Esettanulmány

A Lavendula de Simiane kozmetikai virágvízgyártó indukciós zárófólia-hegesztőt épített a gyártósorába, hogy megelőzze a szivárgásokat és javítsa a felhasználói élményt.

Nicolas Landel, a Lavendula de Simiane igazgatója így nyilatkozott: „Korábban nem láttuk el termékeinket zárófóliával, és voltak problémáink a szivárgással.

Az indukciós fólia elősegíti termékeink szállítását.

Gyakran jelentős mennyiségű terméket készítünk elő szállításra, és a csomagolások erős hermetikus zárjai lehetővé teszik számunkra, hogy lecsökkentsük a szállítás közbeni szivárgás kockázatát.”

Az indukciós fólia hozzáadásával a cég más előnyöket is tapasztalt.

„Az indukciós zárás a termék frissességének és eltarthatóságának szempontjából is jobb”, mondta Landel úr.

A cég akkor döntött úgy, hogy beszerez egy Enercon Industries indukciós zárófólia-hegesztőt, miután ezt egy amerikai partner javasolta számára.

„Az iparág követelményei, valamint a nagy amerikai csoport miatt, amellyel együtt dolgozunk, az ügyfeleink elvárják, hogy a termék védett és megfelelően zárt legyen. Muszáj megfelelnünk ennek az elvárásnak”, folytatta Landel.

A kozmetikai szektorban elsődleges fontosságú a termék minősége, mivel az befolyásolja a felhasználói élményt is és a cég imidzsét is.

Ezért van, hogy a kozmetikumok világában olyan sokan döntenek az indukciós zárás mellett.

A következőket mondta az Enercon indukciós zárófólia-hegesztőjéről: „A berendezést gyorsan kiszállították, és könnyű volt telepíteni.

A használati utasítások elolvasása után azonnal használatba is tudtuk venni az indukciós zárófólia-hegesztőt, és csak néhány tesztfuttatást kellett elvégeznünk.”

Ha többet szeretne megtudni az Enercon indukciós zárófólia-hegesztési technológiájáról, kattintson ide.

„Gyakran jelentős mennyiségű terméket készítünk elő szállításra, és a csomagolások erős hermetikus zárjai lehetővé teszik számunkra, hogy lecsökkentsük a szállítás közbeni szivárgás kockázatát... Az indukciós zárás a termék frissességének és eltarthatóságának szempontjából is jobb”

Nicolas Landel, a Lavendula de Simiane igazgatója