Autoglym

Egy prémium autóápolásitermék-gyártó vállalat a 100%-os vevői elégedettség érdekében indukciós zárásra változtatta csomagolását.

A prémium autóápolási termékeket gyártó Autoglym a szivárgások elkerülése és a 100%-os vevői elégedettség érdekében indukciós zárásra változtatta csomagolását. A brit autóápolásitermék-gyártó azután adta hozzá az Enercon indukciós zárófólia-hegesztőjét a gyártósorához, miután aggodalmak merültek fel a szivárgásokat illetően.

Kapcsolat

Az indukciós palackzárásból eredő előnyök

Esettanulmány

A prémium autóápolási termékek gyártója a szivárgások elkerülése és a 100%-os vevői elégedettség érdekében indukciós zárásra változtatta csomagolását.

Az Autoglym egy brit autóápolásitermék-gyártó, amely azután adta hozzá az Enercon indukciós zárófólia-hegesztőjét a gyártósorához, miután aggodalmak merültek fel a szivárgásokat illetően.

Andrew Queally, az Autoglym folyamati és projektmérnöke szerint: „Csak nemrég vezettük be ezt a technológiát a termékek zárására egy új vevői elvárás következtében.

Az indukciós zár elsődleges célja, hogy megakadályozza a szivárgásokat a kupak eltávolítása és a vevő tárolóedényeiben történő tárolás között.

Egy Enercon Super Seal™ indukciós zárófólia-hegesztő vásárlását megelőzően az Autoglym csak egyszer lezárható kupakokkal zárta 5 literes samponos és mosószeres termékeit. A vállalat azonban rájött, hogy ez nem nyújt teljes körű védelmet a termékek szivárgása ellen.

A cég, amelynek termékeit több mint 45 országban forgalmazzák, egy automatikus indukciós zárófólia-hegesztőt, az Enercon Super Seal™ 75-öt választotta a probléma kiküszöbölésére.
Queally úr így értékelte az indukciós zárra való áttérés előnyeit: „A termékek indukciós zárásának legnagyobb előnye a szivárgás megelőzése, ami lehetővé teszi a biztonságos kezelést és a hulladékképződés elkerülését.

Ezenfelül azt is biztosítja, hogy a terméket nem nyitották fel jogosulatlanul, ami fontos számunkra is és vásárlóink számára is, mivel prémium autóápolási termékeket forgalmazunk.”

Queally úr az Enercon kapcsán még hozzátette: „Az Enercon Industries a legnagyobb és legmegbízhatóbb márka ezen a területen. Egy megbízható céggel könnyen lehet a gyártósort új elemekkel bővíteni.

„Ha jól vannak felállítva, az Enercon gépei könnyen használhatóak és megbízhatóak.”

Ha többet szeretne megtudni az Autoglym vállalatról, látogassa meg a www.autoglym.com oldalt, ha pedig többet szeretne megtudni az Enercon automatikus indukciós zárófólia-hegesztőiről, látogassa meg a www.enerconind.co.uk/termékek weboldalt.

Autoglym
„A termékek indukciós zárásának legnagyobb előnye a szivárgás megelőzése, ami lehetővé teszi a biztonságos kezelést és a hulladékképződés elkerülését.”
Andrew Queally, az Autoglym folyamati és projektmérnöke