Floratine

Agrokémiai gyártelepek indukciós zárással oldják meg a nemzetközi szállítmányozásokat

A tőzeg és termőföld gyártó Florentin vállalat megoldást keresett termékei biztonságos szállítmányozására, annak érdekében, hogy elkerüljék a további vevői panaszokat a sérült és szivárgó termékekkel kapcsoltban. A vállalat kapcsolatba lépett az Enercon Industries- val és elkezdte az indukciós kupakzáró technológia használatát a termelési során, melynek segítségével hermetikusan lehegesztette flakonjait.

Kapcsolat

Az indukciós palackzárásból eredő előnyök

Esettanulmány

Az agrokémiai termékek gyártója megelőzte a jövőbeni vevői panaszokat azzal, hogy indukciós kupakzárásra váltottak.

A tőzeget, termőföldet és különleges termékeket gyártó Florentin vállalatnak meg kellet akadályoznia flakonjai sérülését és szivárgását szállítmányozáskor.

Termékei – amelyeket többek között golf pályák és sportpályák ápolására használnak – organikus hozzávalókat tartalmaznak, amelyek gázt termelnek, ezek pedig eldeformálhatják a flakonokat meleg, illetve hideg hőhatás alatt, amely a termék szivárgásához is vezethetnek.

Darryl King, a Floratine Operációs Managere, így nyilatkozott: “A flakonok csomagolása fárasztó feladattá vált. Az összes kupakot kézi vezérlésű, pneumatikus kupakozóval szorítjuk meg, amennyiben nem szorítottuk rá a kupakot eléggé, annak eredményeként biztos kaptunk egy hívást egy elégedetlen vevőtől, akinek a terméke vagy szivárgott, vagy felpuffadt.”

A vállalat kapcsolta lépett az Enercon Industries- val miután rájöttek hogy az indukciós kupakzárás és egy szellőző fólia megnövelheti a flakonok ellenálló képességét a különböző hőfokkal szemben és megkönnyíti szállítmányozásukat.

A gép kipróbálásáról Mr King ezt mondta: “Az igazi próba az volt, amikor egyik kollégám levette a kupakot és ráállt a flakonra, amelyet csak a fólia zárt le és az nem robbant fel.”

A vállalat jelenleg az Enercon “All-in-One” hegesztőfejét használja a Super Seal™ indukciós záró géppel, amely alkalmas arra, hogy különböző sorokon használják, anélkül, hogy a fejet cserélni kéne.

“A vevői panaszok majdnem teljesen megszűntek és a problémáink 99% megoldódott az indukciós zárással- az ég küldte ezt a megoldást,” mondta Mr King.

“A megbízhatóságot nem lehet beárazni” tette hozzá.

Hogy többet tudjon meg a Floratine-ről kattintson ide, vagy, hogy többet tudjon meg az indukciós zárási technológia előnyeiről, látogasson ide

Floratine
"A megbízhatóságot nem lehet beárazni. A vevői panaszok majdnem teljesen megszűntek és a problémáink 99% megoldódott az indukciós zárással- az ég küldte ezt a megoldást."
Darryl King, a Floratine Operációs Managere