Chemfix

A fajavító megoldások vezető gyártója bevezette az indukciós zárás használatát a termékeinek eltarthatóságának növelése érdekében

A Chemfix, az Egyesült Királyság vezető fajavítótermék-gyártója megoldást keresett arra, hogy hogyan tudná növelni a vízalapú fakitt eltarthatóságát és a termék hatékony felhasználását. A megoldás a tartályok hermetikus zárásában rejlett, mivel ez megvédi azok tartalmát a külső légkörtől.

Kapcsolat

Az indukciós palackzárásból eredő előnyök

Esettanulmány

Egy vezető fakittgyártó bevezette az indukciós zárás használatát a terméke eltarthatóságának növelése érdekében.

Az egyesült királyságbeli Chemfix a vevői elégedettséget szerette volna növelni azáltal, hogy lecsökkenti annak kockázatát, hogy a végfelhasználó a vízalapú fakitt felbontásakor azt tapasztalja, hogy a termék a légkör hatásainak következtében elkezdett beszáradni.

Paul Banks, a Chemfix beszerzési és ellátási igazgatója szerint: „Olyan megoldást kerestünk, amely hermetikus zárást biztosít, és megvédi a termékünket a külső légkörtől.

Le akartuk csökkenteni annak a kockázatát, hogy az anyag még a tartályban kiszárad, és a vevő ezért nem tudja használni.”

Miután a csomagolási szolgáltatójuk javasolta nekik az Enercon Industries indukciós zárási felszereléseit, a Chemfix kapcsolatba lépett az Enerconnal egy próba elvégzése érdekében.

A teszt sikeresnek bizonyult, és annak eredményeként a Chemfix meg is vásárolta az Enercon egyik legnépszerűbb indukciós zárófólia-hegesztőjét, a Super Seal™ 75-öt.

Banks úr elmondása alapján: „Mielőtt áttértünk volna az indukciós megoldásra, egyszerűen kupakokat helyeztünk az edényeinkre. Úgy éreztük, hogy a termék minőségét egy hermetikus zár biztosításával tudnánk növelni.
A változás bevezetését követően beigazolódott, hogy a zárt edény jelentős növekedést eredményezett a termék eltarthatóságában és a fogyasztó által tapasztalt minőségben.”

Az Enercon Industries kapcsán még hozzátette: „Az Enercon Industries vállalatot más gyártóknak is javaslom, mind a termékek teljesítőképessége, mind pedig a zárófólia-hegesztőik használata által biztosított előnyök miatt.”

Ha többet szeretne megtudni a Chemfix vállalatról, kattintson ide, ha pedig többet szeretne megtudni az Enercon Industries indukciós zárófólia-hegesztő megoldásairól, kattintson ide.

Chemfix
„Az Enercon Industries vállalatot más gyártóknak is javaslom, mind a termékek teljesítőképessége, mind pedig a zárófólia-hegesztőik használata által biztosított előnyök miatt.”
Paul Banks, a Chemfix beszerzési és ellátási igazgatója