Healthspan

Az Enercon Industries hegeszti a különleges formájú gyógyszeripari tárolót is, indukciós záró technológia segítségével

A vitaminok, ásványi anyagok és egészségügyi kiegészítők házhoz szállítással foglalkozó Healthspan-nak szüksége volt egy olyan gépre, amely le tudja zárni vékony falú, téglalap alakú tárolóit. A cég kapcsolatba lépett az Enerecon Industries-al, akik egy egyedi gyártmányú indukciós zárót terveztek a vállalat részére, amely képes a különleges dobozok lezárására

Kapcsolat

Az indukciós palackzárásból eredő előnyök

Esettanulmány

A vitaminok és egészségügyi kiegészítők házhoz szállítással foglalkozó angol Healthspan indukciós záró technológiát használ vékony falú, téglalap alakú tárolói lezárásához, hogy megóvja azokat a hamisítástól és növelje vevői elégedettségét.

A hagyományosan használt gömbölyű vitamin és tablettatárolók hatalmas postai többletköltséget és kellemetlenséget jelentettek, főleg ha a csomagot a Postáról kellett felvegye a vevő. Ez a karcsú tároló doboz lehetővé teszi ezeknek a költségeknek a csökkentését, valamint a kiszállító be tudja csúsztatni a borítékot a postaládába is; azonban a tartók különleges formája problémát jelentett azok hermetikus lezárásában. A megoldás után kutatva Healthspan felvette a kapcsolatot az Enercon Industries-al, az indukciós zárási technológia specialistájával.

Brian Tyndall,UK Sales Maneger a következőket mondta: “A kihívás a téglalap alakú, vékony falú dobozokkal kapcsolatban az, hogy elengedhetetlen az egységes energia kifejtés a tető körül, anélkül, hogy a fólia megégne.”

Hogy elkerüljük a túlhevítést és elérjük a tökéletes fólia záródást egy egyedi, Enercon által kifejlesztett hevítő alagutat használtunk fel, amely lehetővé teszi az energia egyenlő elosztását a tároló nyakán.” Az egyre növekvő kereslet miatt a gyógyszeripari termékekre, egyre több vállalat dönt az indukciós záró technológia alkalmazása mellett, annak érdekében, hogy kiszűrjék a hamis termékeket, hosszabb szavatossági időt garantáljanak és megőrizzék vevőik elégedettségét.

A Healthspan csupán egy példa a sok közül, amely azt szemlélteti, hogy az Enercon hogy segített megváltoztatni a csomagolási irányzatokat a gyógyszeriparon belül, indukciós kupakzárás segítségével. A világvezető műanyag tároló gyártó cég, az RPC ezen tároló sikerére alapozva piacra dobott egy másik, hasonló tároló dobozt is.

Több információért kattintson ide.