Greyland

A tisztítószerek gyártója lecsökkenti a szivárgó termékek számát és a termék veszteséget az indukciós záró technológiának köszönhetően

A tisztítószer- és vegyszergyártó Greylan Limited-nek egy olyan megoldásra volt szüksége, amely megakadályozza szőnyegtisztító termékei szivárgását szállítás közben. Hogy megoldják problémájukat, az Enercon Industries-hoz fordultak és beruháztak egy kézi indukciós záróra, a Super Seal™ Junior-ra, és mostanra teljesen kiküszöbölték a termék szivárgását.

Kapcsolat

Az indukciós palackzárásból eredő előnyök

Esettanulmány

A vezető tisztítószer- és vegyszergyártó kiküszöbölte a termékszivárgás az indukciós záró technológia bevezetésével.

Az Egyesült Királyságban található Greyland Limited vállalat megoldást keresett arra, hogy véget vessen szőnyegtisztítószer termékei szivárgásának, ezért felkeresték az Enercon Industries-t.

Richard Dyson a Greyland Ügyvezető Igazgatója így nyilatkozott: “Tekintve, hogy a csomagjainkat össze-vissza dobálják a különböző szállítmányozó cégek, hatalmas problémánk volt a termékszivárgással éveken keresztül.

“ Megpróbáltuk használni a “Törékeny” matricákat, erősebb csomagolóanyagot, jobban rászorítani a kupakokat, de az indukciós zárási technológia bizonyult a legjobb megoldásnak.”

A Greyland mára már a 1L és 2L műanyag flakonjait is az Enercon félautomata Super Seal™ Junior-val hegeszti le. “Azért választottuk ezt az indukciós hegesztőt, mert úgy tűnt, hogy nagyon könnyű a használata,” mondta.

Mr Dyson azt mondta, hogy ő is teljesen elégedett volt az eredményekkel, miután az indukciós zárás is a termelési folyamat része lett és hogy biztos benne, hogy a termékszivárgás és a termékvisszahívás problémája már a múlté.

“Úgy gondolom, hogy a termékszivárgás szignifikánsan lecsökkent, mióta elkezdtük az indukciós hegesztőt használni és mindenképp javasolnám az Enercon-t bármelyik, hasonló problémával küzdő vállalatnak.” tette hozzá.

Brian Tyndall, az Enercon Sales Managere a következőt jegyezte meg a szivárgó termékek negatív következményeiről: “A termékszivárgás nagyon sokba kerülhet egy vállalatnak pénzügyileg, mind a kieső terméke, mind a cég hírnevének romlása miatt.

“Egy olyan egyszerű dolog hozzáadásával, mint egy fólia, a cégek elkerülhetnék ennek bekövetkezését.”

Hogy többet tudjon meg a Greyland-ról látogasson ide, vagy, hogy többet tudjon meg Super Seal™ -ről látogasson ide

Greyland
"Úgy gondolom, hogy a termékszivárgás szignifikánsan lecsökkent, mióta elkezdtük az indukciós hegesztőt használni és mindenképp javasolnám az Enercon-t bármelyik, hasonló problémával küzdő vállalatnak."
Richard Dyson, a Greyland Ügyvezető Igazgatója