Clarks

Egy vezető szirupgyártó az indukciós zárással biztosítja termékeinek integritását és annak költséghatékony megoldását.

A Clarks, egy vezető szirup-, méz- és fagylaltöntet-gyártó termékei frissességét szerette volna fenntartani, illetve meghosszabbítani eltarthatóságukat. Annak érdekében, hogy fenn tudja tartani gyors gyártási sebességét, a Clarks az indukciós zárás mellett döntött.

Kapcsolat

Az indukciós palackzárásból eredő előnyök

Esettanulmány

A Clarks, egy vezető szirup-, méz- és fagylaltöntet-gyártó, indukciós megoldást használ a termékek frissességének megőrzése és a jogosulatlan hozzáférés bizonyítása érdekében.

Mark Leverington, a Clarks szállítóilánc-menedzsere szerint: „A termékeink integritása és a jogosulatlan hozzáférés bizonyítása szempontjából fontos, hogy termékeink teljes mértékben le legyenek zárva.

Az indukciós zárás megoldás mindkét követelmény szempontjából, valamint a fóliabetét használatával nem szükséges plusz lépéseket vagy gépeket beépíteni.

Az Enercon indukciós zárófólia-hegesztői egyetlen nap alatt több mint 36 000 juharszirupos üveget zárnak le a walesi gyárban.

A berendezést tekintve Leverington úr azt is elmondta, hogy: „Azért választottuk az Enercon indukciós zárófólia-hegesztőjét, mert a szakmában híres a megbízhatóságáról.

Telepítésük óta nem volt semmi gondunk az Enercon indukciós zárófólia-hegesztőivel – több mint nyolc év alatt nem volt egyetlen meghibásodás sem.

Bárcsak a többi gép is ilyen jól működne.”

Ha többet szeretne megtudni a Clarks vállalatról, kattintson ide, ha pedig többet szeretne megtudni az Enercon Super Seal™ termékpalletájáról, kattintson ide.

Clarks
„Azért választottuk az Enercon indukciós zárófólia-hegesztőjét, mert a szakmában híres a megbízhatóságáról... Telepítésük óta nem volt semmi gondunk az Enercon indukciós zárófólia-hegesztőivel – több mint nyolc év alatt nem volt egyetlen meghibásodás sem. Bárcsak a többi gép is ilyen jól működne.”
Mark Leverington, a Clarks szállítóilánc-menedzsere